Найхитріші знаки Зодіаку / фото noi.md

Астрологи склали рейтинг найхитріших знаків Зодіаку. З дванадцяти представників зодіакальних сузір'їв вони виділили тільки три, які є тими ще "жуками".

Водолій

На думку експертів, Водолії не уявляють свого життя без інтриг. Вони готові створювати їх цілодобово, беручи безпосередню участь в різних плітках, сварках і конфліктах. Це дає їм неймовірне задоволення. Часто Водолії помилково думають, що таким чином вони "сідають" на коня, але ні. Доля ставить їх на місце найвитонченішими способами.

Риби

Риби потрапили в цей список тільки тому, що вони дуже люблять пліткувати і придумувати різні ситуації, в яких інших можна виставити в негативному світлі. При цьому оточуючі з легкістю можуть "спалити" Риб, бо вони категорично не вміють брехати. Не дано їм бути майстерними інтриганами, як би вони не старалися.

Відео дня

Терези

Астрологи відзначають, що Терези вміють маніпулювати людьми. У цій справі вони справжні професіонали. Щоб уникнути тиску з боку Терезів, вам достатньо не розвішувати вуха і не поглинати всю ту "локшину", яку вони вам насипають. Будьте більш обачні з ними.

Нагадаємо, раніше астрологи назвали головних щасливчиків жовтня 2022.

Вас також можуть зацікавити новини: