Астрологи назвали найнещасніших жінок за знаком Зодіаку / фото ua.depositphotos.com

Астрологи перерахували жіночі знаки Зодіаку, які часто плачуть, потрапляють в неприємні ситуації і відчувають себе найнещаснішими на планеті. Хто вони і чому так відбувається - читайте в матеріалі УНІАН. 

Близнюки

Представниці цього знака Зодіаку з дитинства звикли все тримати під контролем, бути першими, не здаватися і доводити розпочате до кінця. Ці маскулінні риси властиві далеко не всім чоловікам, тому коли вони зустрічають партнера, який хоча б трохи слабкіше, починається справжня катастрофа: вони вимагають, показують своє невдоволення, намагаються здаватися краще.

Звісно, ніхто не готовий терпіти ці спроби демонстрації жіночої переваги, тому часто Близнюки залишаються одні біля розбитого корита. 

Відео дня

Козеріг

Козероги намагаються здаватися цікавими, загадковими і мудрими, але з боку це має далеко не такий вигляд, як вони собі задумали. Представниці даного знака хочуть будувати запаморочливу кар'єру, але часто стоять на місці і впадають в депресію через невдачі замість спроб виправити помилки і домогтися успіху. 

Будь-які поразки в роботі їхній жахливо демотивують аж до того, що Козероги можуть піти з роботи через догану, а потім ще кілька місяців сидіти вдома, заливаючи сльозами цю ситуацію. 

Нагадаємо, ретроградний Меркурій у грудні 2022 змусить ці знаки Зодіаку гірко плакати.

Вас також можуть зацікавити новини: