Ретроградний Меркурій у грудні 2022 змусить ці знаки Зодіаку гірко плакати/ samacharnama.com

Астрологи розповіли про вплив нової хвилі подій ретроградного Меркурія. Даний цикл почнеться 29 грудня і закінчиться тільки 18 січня. На що слід чекати і хто в групі ризику - читайте в матеріалі. 

Чим небезпечний ретроградний Меркурій

Ця планета робить негативний вплив на всі знаки Зодіаку, перебуваючи в ретрофазі. Наприклад, під її впливом зриваються угоди/зустрічі, скасовують рейси, забувають вдома документи, допускають серйозні помилки в справах, потрапляють в аварії, розлучаються. 

Ретромеркурій змушує всі знаки Зодіаку поводити себе емоційно, запально, імпульсивно. Також астролог Анжела Перл каже, що ретромеркурій - це час частинки "пере": доводиться щось переробляти, переписувати, перевідправляти, перезамовляти. 

Відео дня

Кому ретромеркурій у грудні 2022 принесе проблеми

Астрологи кажуть, що два знаки Зодіаку знаходяться в групі ризику. Йдеться про Близнюків і Риб. 

Близнюки

У них будуть серйозні скандали з їхньою другою половинкою. Якщо йдеться про самотніх близнюків, то вони можуть вступати в конфлікти з членами своєї сім'ї. Причини будуть вкрай банальними - це відсутність належної уваги з боку оточуючих. Саме в кінці грудня і в січні Близнюки будуть відчувати себе самотньо. У них складатиметься враження, ніби їх ніхто не розуміє. 

Риби

Головна причина сліз Риб полягатиме в проблемах на роботі. Їх можуть звільнити прямо напередодні Нового року, що залишить незгладимий слід на всьому періоді святкувань. 

Також деякі Риби можуть запланувати поїздку до рідних, але подорож зірветься в останній момент. 

Нагадаємо, ретроградний Меркурій в грудні залишить без грошей ці знаки Зодіаку.

Вас також можуть зацікавити новини: