Знаки Зодіаку для кохання / tv.ua

Астрологи назвали три знаки Зодіаку, які ідеально підходять для любовних стосунків. З ними ви відчуєте справжню пристрасть, метелики в животі і дурман в голові.

Риби

Риби жити не можуть без другої половинки. Вони дуже емоційні і романтичні, що робить їх привабливими партнерами для протилежної статі. Саме з Рибами може виникнути кохання з першого погляду, але придивившись до них ближче, ви можете трохи розчаруватися. А все тому, що цей знак Зодіаку живе у вигаданому світі і не хоче з нього виходити.

Близнюки

Для Близнюків дуже важлива фізична близькість, тому вони зроблять все, щоб іскра між вами не згасла. Але є один нюанс: вони пристрасні тільки з тими, кого люблять. Щоб підкорити їх серце, потрібно відповідати їх інтелекту і володіти тонким почуттям гумору.

Відео дня

Овен

Овни мало говорять, але багато роблять. Цей знак Зодіаку вміє підкорювати протилежну стать, влаштовуючи несподівані романтичні сюрпризи. З ними ви відчуєте "хімію" і будете як за кам'яною стіною. Крім того, вони обожнюють яскраві емоції і екстрим. З ними вам точно не буде нудно.

Нагадаємо, астролог розповіла, яким знакам Зодіаку слід бути обережними.

Вас також можуть зацікавити новини: