Рунічний гороскоп для всіх знаків Зодіаку / фото ua.depositphotos.com

Багато експертів в області тонких матерій довіряють виключно рунічному гороскоп, вважаючи його найбільш точним. 

Пропонуємо заглянути в майбутнє і дізнатися, що говорять стародавні руни і які цінні поради на тиждень з 11 по 17 липня 2022 року можуть дати для всіх знаків Зодіаку.

Овен

Відео дня

У вашому житті можуть відбутися несподівані зміни. Вони допоможуть вам скористатися тим потенціалом, який був раніше прихований. Це час, коли ситуація може вийти з-під контролю і принести різні сюрпризи.

Телець

Можливий вдалий збіг обставин у сфері взаємовигідних комунікацій. Особливо, якщо ця комунікація буде запланована на майбутнє. Плани і проекти, спрямовані на реалізацію в майбутньому, можуть мати досить перспективний характер.

Близнюки

Для того, щоб встановити хороші контакти і взаємовигідні взаємини, вам буде потрібно зробити ряд змін і відмовитися від певних умов, які ви вважаєте важливими. Це час сприятливий для будь-якої сфери, пов'язаної з комунікацією і побудовою взаємин, хоча це і вимагатиме деяких змін.

Рак

Відмінна можливість для розвитку різних справ, якими ви вже займаєтеся. Можливий сприятливий ріст і прогрес, але будуть потрібні і додаткові зусилля.

Лев

Для вас відкриються великі можливості в нових напрямках. Це період, коли ви можете озброїтися новими знаннями і почати бачити незвідані раніше можливості, щоб ефективно їх реалізувати.

Діва

Будуть успіхи в роботі. Можливо вам доведеться ухвалювати кадрові рішення, щоб домогтися більшої ефективності від підлеглих.

Терези

Відкривається період, наповнений як можливостями, так і небезпеками. Можете зіткнутися з непростими ситуаціями, тому слід уважно поставитися до інформації, яка може бути для вас шкідливою.

Скорпіон

Різні фінансові операції на цьому тижні повинні відбуватися з особливою обережністю. Можливі виклики, пов'язані з цією сферою. Деякі представники знака можуть зіткнутися з неприємностями і з'ясуванням стосунків.

Стрілець

Це час, який зажадає великих зусиль для потрібного результату. Якщо ви плануєте зробити щось важливе і рішуче у своєму житті, то цей період буде сприятливим.

Козоріг

Варто звернути увагу на сферу взаємин, які можуть бути пов'язані з фінансами. Якщо у вас є нестача грошей, матеріальної підтримки, не варто шукати вихід ні в особистих стосунках, ні на роботі.

Водолій

Можете розкрити свій внутрішній потенціал і приховані можливості. Це час творчого прояву і активних дій, які допоможуть сконцентрувати всі ваші сили для досягнення потрібного результату.

Риби

Уважніше поставтеся до сфери стосунків: нестача уваги, турботи спричинить відхід з вашого життя важливих людей, яких ви не хотіли б втрачати. 

Довідка УНІАН. Рунами називають стародавні символи, в які вкладені мудрість і сила. Саме руни допомагають проводити різні ритуали, орієнтовані на захист людини від злих сил, надання допомоги у виконанні бажань.

Вас також можуть зацікавити новини: