Астролог попередила про небезпеку в повний місяць 8 грудня / pixabay.com

Астролог Валентина Віттрок склала прогноз на кожен день грудня 2022. Експерт стверджує, що повня 8 числа принесе негативну енергію, через що можуть бути сварки чи навіть аварії. 

Ось що вона написала у своєму блозі у Facebook:

"8 грудня о 4:09 за Гринвічем - повня у Близнюках. Поруч з Місяцем присутній Марс, який в змозі вплинути на самопочуття і реактивність, підвищену дратівливість. Повний місяць, хоча офіційно не відноситься до впливу Гекати - богині темряви, але розгул стихійності, підвищення аварійності, погіршення самопочуття мають місце. Гравітація сильна - чистимо простір".

Вона попередила, що з 9 по 11 грудня Венера переходить в знак Козерога, де протримається до 4-го січня наступного року. Це теж принесе деякі зміни, до яких важливо підготуватися. 

"Укупі з Меркурієм Венера почне демонструвати статусність, деяке відчуження і прохолоду почуттів. Присутність Меркурія діє на Венеру протверезно, вибудовуються відносини з дальнім прицілом і розважливістю. Але це не означає, що народжені з таким з'єднанням будуть суцільно меркантильні, у деяких творчих людей козерожья Венера може мати вираз в камені (згадаємо знаменитого французького скульптора Огюста Родена)", - додала Валентина. 

Також вона раніше попереджала, що перші числа грудня можуть принести підвищення активності на фронті. 

Нагадаємо, астрологи назвали жінок-однолюбів за знаком Зодіаку

Вас також можуть зацікавити новини: