Астролог заінтригувала прогнозом на березень 2023 / фото ua.depositphotos.com

Відомий астролог Валентина Віттрок зробила прогноз на березень 2023 року, назвавши його чудовим місяцем, в якому буде багато нового.

"Перші дні весни - дуже фантазійний, чарівний період. У багатьох будуть прозріння та віщі сни. Прекрасний період для вогненних знаків, народжених на початку серпня, квітня та грудня. На початку березня у соціумі відбудуться помпезні події знаменитостей і коронованих", - зазначила вона.

Повня 7 березня - прогноз

7 березня відбудеться особлива повня. Астролог прогнозує, що розкриється якась таємниця:

Відео дня

"У цей час краще не проявляти красномовство поряд з шаленою критикою, хоча бажання буде сильним. Слід пам'ятати, що будь-яка повня - це перш за все, критичний час, коли гравітація землі створює величезний дисбаланс в наших організмах, і будь-який сплеск може спричинити за собою низку негативних подій".

Також, за прогнозом Віттрок, з 7 березня очікується реорганізація секретних відомств: "Амністують політичних в'язнів, відновлять у правах дисидентів, дадуть можливість повернутися на батьківщину тим, хто колись змушений був її покинути, або "відкриють" кордони для вільного в'їзду і виїзду з країни. Поява "месій", розгул містики і пророцтв, погіршиться епідеміологічна обстановка. У країнах тотального режиму посилиться нагнітання страху".

Березень 2023 - фатальні та інші важливі дати

Оптимістично виглядають 14 і 15 березня, зазначила астролог: "На тлі військових дій може бути такий же ефект, як з російським військовим кораблем, який затонув завдяки точному прицілу українського снайпера".

З 16 до 20 березня в езотеричних колах наступають так звані "прокляті дні". За словами Віттрок, цими днями небажані шлюби і галасливі починання. 20 березня почнеться новий етап у житті суспільства, і вже 24 березня посаджені "насіння", як у бізнесі, так і в теплицях дадуть свої сходи.

Крім того, Віттрок вказала на те, що з 24 березня до 12 червня Плутон перейде у знак Водолія:

"Фатальне дихання Плутона почне відчуватися не тільки в країнах Водолія: Росія/Канада, і просто в усьому світі... По всьому світу почнуть змітати диктаторські режими, і це дуже важливо для тих країн, де йдуть війни".

Раніше астролог Ольга Медвецька спрогнозувала небезпечний період у березні 2023 року, коли будуть ймовірні нові масовані ракетні атаки РФ.