Життя цих знаків Зодіаку кардинально зміниться у березні 2023 / фото ua.depositphotos.com

Відомий астролог Валентина Віттрок назвала знаки Зодіаку, на представників яких чекають сильні зміни в житті у березні 2023 року.

Йдеться про три знаки Зодіаку. Життя народжених під цими знаками у березні зміняться.

Знаки Зодіаку, на яких чекають зміни у березні - список

Багато змін і в кар'єрі, і з друзями у березні буде у Близнюків.

Відео дня

"На початку місяця Венера з Юпітером у зоні друзів можуть допомогти Близнюкам. І вже у кінці місяця йде активізація фінансів. Прихід Сатурна в Риби може свідчити про реорганізацію бізнесу або створення свого бренду", - зазначила астролог.

Також Віттрок прогнозує, що на початку місяця підвищення по службі, зміна роботи на більш кращі умови може бути у Скорпіонів: "У тих, хто на пенсії, з'явиться інтерес до власного здоров'я, унікальної терапії. транзитне сонце в Рибах пропонує зануритися у світ творчості/мрій, любові, а також контакту з тими, хто приносить сердечну радість. З другої половини місяця покращаться відносини з партнерами".

Важливу рокіровку у житті астролог пророкує Водоліям: "Можливо, вони її навіть і не відчують, але серйозні планети змінюють знаки. Якщо Сатурн протягом двох років намагався обмежувати Водоліїв, то Плутон просто ставить перед фактом. Транзитне Сонце в Рибах вказує на поліпшення фінансових потоків, Венера з Юпітером дарує романтичну переписку".

Раніше астрологи назвали знаки Зодіаку, яким новий тиждень принесе зраду і біль.

Вас також можуть зацікавити новини: