Ракам варто на якийсь час відкласти важливі рішення / фото ua.depositphotos.com

У середу, 8 березня, Близнюкам варто чекати на радісні новини. А ось Козерогам доведеться несолодко, на роботі почнеться непроглядне пекло. Що карти Таро обіцяють іншим знакам Зодіаку - читайте в гороскопі від УНІАН.

Овен 

Овнам можна розслабитися. Візьміть вихідний і провідайте рідних людей, вони будуть дуже раді.

Телець 

Тельцям варто уважно стежити за своїм здоров'ям. Не захоплюйтеся святкуванням, це може негативно відбитися на вашому організмі.

Відео дня

Близнюки 

На Близнюків чекає велике щастя. Ви можете отримати подарунок від долі і вирішити всі свої проблеми. Будьте вдячні за все, що відбувається.

Рак 

Ракам варто на час відкласти важливі рішення. Проведіть час вдома і приділіть його своїй другій половинці. А робота нехай почекає.

Лев 

Леви можуть отримати те, про що так давно мріяли. Можливо, їх сильно здивує щедрість людини, який до цього здавався жаднюгою.

Діва 

Карти Таро обіцяють Дівам неприємну розмову. Вам доведеться зустрітися зі своїм ворогом або тією людиною, яка вам неприємний. Наберіться сил.

Терези 

Терезів чекають сумні спогади. Ви можете озирнутися на своє життя і зрозуміти, що рухалися в неправильному напрямку. Ще не пізно все виправити.

Скорпіон

Скорпіонам можна чекати романтики і ласки. Вас оточать турботою, ви зможете повністю покластися на свою другу половинку, вона вкриє вас від усіх бід.

Стрілець

Стрільцям карти Таро обіцяють сварку. Ви можете втратити друга або близького родича. Але в цьому немає вашої провини, іноді людям просто потрібно піти з вашого життя.

Козоріг 

На Козерогів чекає розгром на роботі. Ваша кар'єра може опинитися на межі краху. Спробуйте все виправити, просіть про другий шанс.

Водолій 

Водоліям карти Таро пророкують неприємні емоції. Нічого поганого не станеться, але ви все одно будете в поганому настрої. Можливо, це передчуття.

Риби

Риби можуть видихнути. У цей день ви будете перемагати у всіх суперечках і з легкістю вирішите будь-яку проблему.

Нагадаємо, раніше астрологи назвали найвитриваліші знаки Зодіаку.

Вас також можуть зацікавити новини: