Карти Таро радять Терезам готуватися до несподіваних новин / фото ua.depositphotos.com

У п'ятницю, 20 січня, Близнюки досягнуть небувалих висот, проте доля сильно "відіграється" на Водоліях. На них чекають складні випробування. Що чекає на інші знаки Зодіаку - читайте в гороскопі по картах Таро нижче.

Овен

Овнам не варто переживати, на них чекає гарний день. Друзі будуть поруч, вони завжди вас підтримають, цінуйте тих, хто поруч.

Телець

Карти Таро радять Тельцям не ховатися в чиїйсь тіні. Настав час діяти і не соромитися своїх почуттів.

Відео дня

Близнюки

20 січня Близнюки будуть на висоті. Доля надасть всі карти в ваші руки. Скористайтеся цим шансом і здійсніть усі свої мрії.

Рак

Ракам потрібно задуматися про своє майбутнє. Зробіть вибір і сміливо відкиньте всі відмовки, карти Таро обіцяють вам удачу.

Лев

На Левів чекає день радості. Ви будете пожинати плоди своєї напруженої роботи, доля винагородить вас за всі старання. 

Діва

20 січня Діви ступлять на крихкий лід. Ви в кроці від неправильного вчинку, уникайте сварок і ризикованих рішень.

Терези

Карти Таро радять Терезам готуватися до несподіваних новин. Вони будуть гарними, проте спочатку можуть вас шокувати.

Скорпіон

На Скорпіонів чекають клопоти. Всі плани можуть зіпсуватися, проте це не покарання долі, а знак. Можливо, ви обрали не той шлях.

Стрілець

У п'ятницю Стрільці зможуть звільнитися від ворогів і нав'язливих людей, які отруюють все навколо себе. Будьте тверді в своїх намірах, руйнуйте усі контакти з тими, кого не хочете чути.

Козоріг

Карти Таро пророкують Козерогам романтичне побачення. Ви можете закохатися або покращити стосунки зі своєю другою половинкою.

Водолій

Пекельні муки наздоженуть Водоліїв. На вас чекають серйозні випробування, спробуйте впоратися з ними без зайвих сліз. Знайдіть в собі сили, скоро все налагодиться.

Риби

20 січня Рибам варто відмовитися від ілюзій. Важливі події вже близько, вам потрібно очистити простір від зайвого "галасу".

Раніше астрологи розповіли, що в житті трьох знаків Зодіаку незабаром відбудуться різкі зміни.

Вас також можуть зацікавити новини: