Астрологи назвали свій горіх для кожного із знаків Зодіаку / колаж УНІАН, ua.depositphotos.com, pixabay.com

Астрологи розповіли, який горіх відповідає кожному з 12-ти знаків Зодіаку. 

Овен - горіх "свічка"

Цей горіх у сирому вигляді злегка токсичний, а також вважається символом оновлення і яскравості нових починань. Він ідеально відповідає пекучої енергії Овна.

Телець - пекан

Слово "пекан" походить від алгонкінського слова "pacane", що означає "горіх, який занадто твердий, щоб його розколоти вручну". Будь-хто, хто коли-небудь намагався викликати у Тельця відкриті емоції або почуття прощення, може підтвердити, що подібність різка.

Відео дня

Близнюки - кешью

Казка Шрі-Ланки пояснює походження кешью як змагання між богом і дияволом. Близнюки відповідають такій аналогії, представляючи протилежні сили у всіх живих істотах.

Рак - макадамія

Рак являє собою архетип матері і кореневої системи, яка пов'язує нас з нашими предками. A горіх макадамії найчастіше асоціюється з Гаваями, але насправді він був завезений на острови лише наприкінці 19 століття, і всі "гавайські екземпляри" походять від одного дерева-матері.

Лев - фісташка

Левів часто пов'язують з королівською владою, життям не за коштами і змішаним почуттям власної важливості. Згідно з однією з легенд, фісташки проголосили єдиною прерогативою знаті, що зробило їхнє вирощування або споживання простими людьми злочином.

Діва - каштан

Каштан колючий зовні та неймовірно цілющий всередині. Такими є і представники знака Діви.

Терези - мигдаль

Терези, керовані "чарівністю" планети Венера, є знаком партнерства і всього, що має юридичну силу. А мигдаль здавна використовується у шлюбних обрядах.

Скорпіон - арахіс

Скорпіон керує восьмим будинком сексу, смерті, таємниць, відродження та кладовищ. Арахіс використовували як жертовні дари, його поміщали у гробниці як джерело їжі для померлих у їхньому потойбічному світі.

Стрілець - волоський горіх

Стрільцем управляє щаслива планета Юпітер. А волоський горіх у римському міфі був присвячений Юпітеру. Повір'я стверджують, що, коли боги пантеону блукали землею, вони харчувалися одними волоськими горіхами.

Козеріг - лісовий горіх

Козерогом управляє Сатурн, планета структури, покарання, енергетичних систем. У природі і в кельтському фольклорі лісовий горіх асоціюється з владою і мудрістю. Дерева лісового горіха були настільки шановані, що у деяких районах їх вирубка тягла за собою смертний вирок.

Раніше УНІАН писав, що потрібно їсти кожному із знаків Зодіаку, щоб бути здоровими та красивими.

Вас також можуть зацікавити новини: