Що повинні їсти знаки Зодіаку на сніданок, обід і вечерю / milliyet.com.tr

Більшість людей не можуть самостійно скласти собі правильний раціон харчування. Тому на допомогу прийшли астрологи, які розповіли, що потрібно їсти на сніданок, обід і вечерю різним знакам Зодіаку. 

Що повинен їсти Овен на сніданок, обід і вечерю

Вранці Овнам краще харчуватися легкою їжею. Їм ідеально підійде омлет або вівсяна каша. Обід можна зробити більш щільним. Наприклад, на перше з'їсти суп, а на друге - м'ясо з гарніром. Вечерю краще віддати ворогові, щоб не набирати зайві кіло. Жарт, звичайно. На вечерю Овнам рекомендується їсти салати, а за годину до сну випити склянку теплої води.

Що повинен їсти Телець на сніданок, обід і вечерю

Тельцям на сніданок ідеально піде фруктовий салат або запіканка. Так ви зможете запастися енергією до обіду. А ось вдень вам рекомендується плотненько поїсти - суп або борщ, шматочок хліба, м'ясо або риба. На вечерю можете з'їсти легкий салат зі свіжих овочів і зелені. Тільки ось солодощі та копченості Тельцям протипоказані.

Відео дня

Що повинні їсти Близнюки на сніданок, обід і вечерю

Від бутербродів Близнюкам варто відмовитися. Їх краще замінити на свіжовичавлений сік. Не нехтуйте морквою, брокколі, цвітною капустою, яблуками і буряком. Пробуйте поєднувати ці продукти. На обід можете порадувати себе чимось солоденьким, але невеликим шматочком. На вечерю сміливо їжте сир з бананом і медом, наприклад. 

Що повинен їсти Рак на сніданок, обід і вечерю

На сніданок вам краще відмовитися від жирних страв. Можете з'їсти гарячий бутерброд з шинкою і сиром, але без майонезу. На обід вам ідеально підійде продукція водної стихії - риба. Вечеря повинна бути не гострою, бо у Раків часто буває печія. 

Що їсть за знаком Зодіаку Лев

Леви - це хижаки, які не можуть прожити без м'яса. Але на сніданок краще з'їсти млинці або молочну кашу. В обід порадуйте себе шматочком тортика або цукерками. Але не забувайте про головне - м'ясо з гарніром. Також вам рекомендується їсти супи, щоб не було гастриту. На вечерю вам підійде салат і рибний стейк.

Що їдять за знаком Зодіаку Діви

На сніданок вам рекомендується з'їсти омлет з сиром і шинкою. Але перед ним обов'язково випийте склянку води з лимоном. На обід можете з'їсти запечені овочі на грилі, наприклад. В якості перекусу їжте горіхи і сухофрукти. На вечерю можете з'їсти тарілку легкого супу з фрикадельками або юшку.

Що їдять за знаком Зодіаку Терези

Терезам не потрібно багато їсти, щоб не перевантажувати свій організм. На сніданок їжте йогурт, наприклад. Потім можете з'їсти яблуко. В обідній час краще вибирати більш щільні страви - м'ясо або риба з гарніром. Не забувайте, що вам потрібно їсти і рідкі страви. На вечерю порадуйте себе запіканкою або корисним десертом.

Вогняні продукти для Скорпіона

Скорпіон - це вогненний знак Зодіаку, який обожнює гостру їжу. Але на сніданок від неї краще відмовитися на користь чогось більш корисного. А ось на обід можете замовити собі супергостру пасту з морепродуктами. Вечеря також може бути пікантною. А ось молочку вам краще не вживати.

Що їдять за знаком Зодіаку Стрільці

На сніданок вам ідеально підійде блюдо з пластівців і молока. Також можете зробити собі бутерброд з хумусом і авокадо. На обід з'їжте телятину, від свинини краще відмовитися. Вечеря може бути щільною. Наприклад, м'ясо і салат. Якщо вам до душі більше риба, тоді їжте її. Рибу можна запекти з сиром і лимоном в духовці.

Що їдять за знаком Зодіаку Козероги

На сніданок краще вибрати фрукти і сир. Через кілька годин можете з'їсти горішки або сухофрукти. На обід порадуйте себе фаршированим перцем або голубцями. Так ви отримаєте заряд бадьорості на весь день. А ось на вечерю краще з'їсти сирники, наприклад. 

Що повинен їсти Водолій на сніданок, обід і вечерю

Водолії - це дуже зайняті люди, яким потрібно багато чого встигнути. Тому на приготування їжі вони не витрачають багато часу. На сніданок вам підійдуть мюслі, на обід - легкий і швидкий суп, а ось на вечерю варто з'їсти м'ясо і салат.

Що повинні їсти Риби на сніданок, обід і вечерю

Рибам протипоказані солодощі. Тому тортики, цукерки і цукор варто виключити з вашого раціону. Краще замініть це на мед. Оскільки Риби не люблять снідати, вам буде досить випити чай або каву з галетной дієтичним печивом. А ось обід повинен бути збалансованим. На вечерю можете зробити собі все що завгодно. Головне не їсти перед сном.

Вас також можуть зацікавити новини: