Для кожного знака Зодіаку підібрали вино / колаж УНІАН, фото ua.depositphotos.com, pixabay.com

Астрологи підібрали тип вина, який найбільше підходить для кожного знака Зодіаку.

Овен - Каберне Совіньйон

Овен починає зодіакальний календар із вогняної ноти. Сміливий, амбітний і запальний, не дивно, що цей знак стоїть на першому місці. Крім запального характеру, однією з найяскравіших характеристик Овнів є їхня конкурентоспроможність. І вино Каберне Совіньйон, яке пов'язують із цим знаком, майже завжди має приємний смак. Це тому, що, будучи найпопулярнішим вином, воно, можливо, і найкраще.

Тілець - К'янті

Тілець відомий своєю впертістю. Позитивний бік цієї якості Тільця - стабільність, яку вони забезпечують. Тілець понад усе цінує послідовність і надійність. А тому й вино цього знака, очевидно, має бути таким самим. І К'янті - це одне з найпопулярніших італійських вин.

Відео дня

Близнюки - шампанське

Близнюки веселі, балакучі й цікаві. Вони легко носяться по кімнатах, базікаючи і пліткуючи навіть із найнесподіванішими людьми. Так само вони проводять вихідні, перебігаючи від однієї вечірки до іншої, навряд чи затримуючись на одному місці надовго. Тож шампанське - це їхній напій. Такий же ігристий, солодкий, легкий і повітряний.

Рак - москато

Раки - м'які й чутливі люди, хоча спочатку можуть здатися холодними й відстороненими. Але з часом їхні стіни впадуть, і ви побачите їх такими, якими вони є насправді. І якби Раки були будь-яким вином, це був би десертний сорт, а саме москато, з якого рекомендують починати дегустацію.

Лев - рожеве

Цей знак відомий своєю яскравою індивідуальністю. Вони часто поводяться так, ніби світ обертається навколо них. І ніхто не може заперечувати, наскільки насправді заразлива їхня пристрасть жити повним життям. І якби під цим знаком був якийсь тип вина у меню, це було б рожеве вино.

Діва - Совіньйон Блан

Діва - один із найпродуктивніших знаків. Їхня одержимість досконалістю і цілеспрямованість завжди гарантують, що вони не тільки виконають завдання вчасно, а й зроблять його правильно. З огляду на їхній смак до точності, своєчасності та виконання, тип вина, який схожий на цей знак, - Совіньйон Блан. Його смак завжди ідеальний.

Терези - Піно Гріджіо

Терези відомі своєю особливою увагою до симетрії. Саме це робить їх такими талановитими декораторами, стилістами та арт-кураторами. Однак ця вдячність за баланс виражається не лише естетично, а й у всіх інших аспектах їхнього життя. Терези шукають баланс і гармонію в усьому: від стосунків до кар'єри, від здоров'я до хобі. Ось чому, якби Терези були будь-яким типом вина, вони були б найзбалансованішим з усіх - Піно Гріджіо.

Скорпіон - Шардоне

Відомий своєю загадковістю Скорпіон - найбільш незрозумілий знак Зодіаку. Скорпіон пристрасний та інтенсивний, і його почуття майже ніколи не бувають боязкими. Ви можете припустити, що тип вина цього знака буде червоним. Але ні, це Шардоне. Адже в глибині душі Скорпіони - неймовірно чутливі, люблячі та турботливі люди, яким просто потрібен хтось, кому вони можуть довіряти настільки, щоб відкритися.

Стрілець - суміш червоного

Ні для кого не секрет, що Стрільці - шукачі пригод. Цей вогняний знак безстрашно досліджує незвідане. Стрільці шукають і використовують кожну можливість чи зміну життя як шанс розширити своє розуміння світу. І вони вміють бачити позитивний бік у будь-якій ситуації. Саме ця вроджена позитивність і відкритість робить їх найкращими людьми для подорожей, і зупинитися на одному виді вина вони навряд чи погодяться.

Козеріг - мальбек

Козероги народжені для сходжень. Відомі своєю рішучістю і наполегливістю вони ніколи не випускають з уваги свої глобальні цілі. Козероги вестимуть довгу гру, щоб дістатися туди, куди йдуть, і, знаючи їх, не погодяться ні на що, крім самої вершини. Ось чому, якби Козеріг був будь-яким типом вина, це був би той, який відомий як високогірний сорт, а саме мальбек.

Водолій - апельсинове вино

Відомі як гуманісти Зодіаку Водолії завжди шукають способи поліпшити світ. Це також йде пліч-о-пліч з їхньою репутацією законодавців моди. Водоліїв приваблює все, що кидає виклик стереотипам - від людей до ідей, від одягу до хобі. З огляду на це, має сенс тільки те, що тип вина Водолія має бути таким самим - таким, що кидає виклик нормам, унікальним і таким, що легко визначає тенденції. Ось чому це було б апельсинове вино.

Риби - суміш білого

Риби - це знак Зодіаку, який найбільше асоціюється з містикою і чудесами. Кажуть, що Риби успадковують усю мудрість і життєвий досвід знаків, які їм передують, що робить їх особливо інтуїтивними, чутливими і співчутливими. У цих знаків є вроджена здатність спілкуватися практично з ким завгодно, проте їхня творча природа означає, що їхня увага часто розділяється між фантазією та реальністю. Тому, як і Стрільці, Риби так само не зупиняться на одному виді вина, а оберуть суміш білого.

Вас також можуть зацікавити новини: