Які птахи підходять за знаком Зодіаку / колаж УНІАН, фото ua.depositphotos.com, УНІАН

Для кожного знаку Зодіака у мережі підібралии види птахів, які найбільш їм відповідають.

Овен - дятел

Як і Овни, дятли невтомні, енергійні і активно заявляють про себе. Червоний - колір сили Овна, і у більшості дятлів на голові є як мінімум плямочка, як максимум - буйство червоного пір'я. Що стосується фізичного тіла, то Овен керує головою і черепом, а дятли, що свердлять зі швидкістю до 20 разів на секунду, мають додаткові м'язи, що виконують функцію шолома, які захищають їхній мозок від впливу цього барабанного дробу.

Тілець - колібрі

Про апетити представників знака Тілець ходять легенди. А колібрі щодня з'їдає вдвічі більше за вагу свого тіла. Коли їжі мало, ці птахи впадають у повну апатію, як і Тільці, коли щось не відповідає їхнім планам і потребам.

Відео дня

Близнюки - ворона

Близнюками керує Меркурій, божественний посланник богів. У скандинавському пантеоні еквівалентом Меркурія є одноокий бог поезії Одін, якого супроводжує пара воронів - Хугінн і Мунінн. Ці птахи, що уособлюють думку і пам'ять, щоранку літають над світом, і, повертаючись, сідають на плечі Одіна, щоб нашептати йому таємниці, які вони бачили.

Рак - гусак

Рак - архетипна мати Зодіаку. А гусак здавна асоціювався з материнством і творенням. Крім того, єгиптяни вважали гусака священним через його зв'язок з богинею Ісідою, покровителькою материнства, родючості та жіночої магії.

Лев - лебідь

Лев - царствений романтик Зодіаку, а лебідь вважається одним із символів міцної любові та ієрархії.

Діва - куреник

Куреники, як і представники знака Діва, дуже допитливі і вимогливі: сортують предмети за кольором, формою, розміром і використанням. Діва асоціюється з незайманими і обрядами очищення, а курінь завжди ретельно прибирає все сміття з підстилки у своїх володіннях.

Терези - сорока

Керовані Венерою, планетою естетики і тяжіння, Терези є знаком партнерства, а сороки, що утворюють пару на все життя, здавна асоціювалися з шлюбом і магією.

Скорпіон - сова

Скорпіон асоціюється з підземним світом, а в різних культурах сови вважаються провісниками смерті.

Стрілець - ластівка

Керований щасливою планетою Юпітер, Стрілець - знак ризикованого бізнесу, зухвалої незалежності і великих пригод. Також Стрілець - знак нестримної надії, і оскільки ластівка часто була першим птахом, яку моряк/пірат бачив при наближенні до суші, вони стали символізувати довгоочікуване повернення додому.

Козеріг - орел-гарпія

Монохромний хижак, що віддає перевагу великим просторам безперешкодного лісу, орел-гарпія - чистий Козеріг. Козероги - управителі 10-го будинку спадщини, вони прихильники стійкого сходження, стратегічного успіху і гри в довгу. А гарпії літають на короткі відстані, щоб зберегти енергію, і терпляче чекають наближення здобичі.

Водолій - андський кондор

Андський кондор вважає за краще літати поодинці і влаштовує своє потайне гніздо на прямовисній скелі, але спить у великій калюжі зі своїми приятелями. Так і Водолії відчувають глибокі потреби як у самотності, так і в спілкуванні.

Риби - дивовижний райський птах

Рибами управляє планета ілюзій Нептун. І їх асоціюють з мінливими формами, зміненими станами і прикордонними просторами. А шлюбний ритуал дивовижної райської птиці являє собою воістину трансцендентний досвід.

Вас також можуть зацікавити новини: