Головні боягузи за знаком Зодіаку / slovofraza.com

Астрологи назвали три знаки Зодіаку, які бояться всього на світі. І мова не тільки про боязні павуків або темряви, але і більш серйозні речі.

Рак

Добрі і недовірливі Раки бояться екстриму і все, що може заподіяти їм фізичного болю. Вони, наприклад, ніколи не стрибнуть з парашутом або не будуть кататися на американських гірках. Також вони дуже бояться зради, тому з побоюванням підпускають до себе людей. Через постійний нав'язливий страх їм складно жити і знаходити спільні інтереси з людьми.

Телець

Вперті Тельці несподівано опинилися в цьому списку. На вигляд вони здаються суворими, впевненими в собі і дуже амбітними. Але насправді вони бояться практично всього - втратити гроші, красу, репутацію. Все це створює їм певний дискомфорт.

Відео дня

Риби

Читайте такожПрироджені відьми: три знаки Зодіаку серед жінок, з якими небезпечно зв'язуватисяМрійливі Риби не терплять самотності, тому поруч з ними завжди хтось повинен бути. За кожну людину вони чіпляються руками і ногами. Якщо хтось вибивається з їхнього життя, то у Риб починається справжня паніка. Вони бояться відходу людей як смерті. До слова, вони, як і Раки ще бояться екстриму. Тому з ними можна розраховувати тільки на прогулянки в парку, домашні посиденьки або кіно.

Нагадаємо, раніше астрологи сказали, що чотири знаки Зодіаку можуть радіти, адже ця осінь переверне їх життя з ніг на голову. Всі зміни будуть на краще.

Вас також можуть зацікавити новини: