Названо найгірших подруг за знаком Зодіаку / фото pixabay.com

Астрологи назвали кілька знаків Зодіаку, чиї представниці є найгіршими подругами. Вони не вміють зберігати секрети, з ними нелегко спілкуватися через їхні перепади настрою, а також вони легко можуть підставити в найнесподіваніший момент. Розповідаємо, з ким не варто дружити. 

Близнюки

Жінки-Близнюки - це ті, з ким дуже складно. По-перше, у них постійні перепади настрою, а по-друге, ніколи не знаєш де вони брешуть, а де - говорять правду. У ролі подруги ці люди дуже підступні, оскільки в обличчя вони можуть говорити одне, а думати насправді будуть зовсім про інше. 

Мінус мати подругу, народжену під знаком Близнюки, полягає ще і в тому, що вона без особливих зусиль може покласти око на вашого чоловіка і використати інформацію про ваші проблеми в сім'ї в корисливих цілях.

Відео дня

Терези

Терези - це люди, з якими рідко буває спокійно. Якщо у вас якісь проблеми, то ваша подруга-Терези не зможе підтримати і втішити - вона буде говорити про щось своє, навіть якщо це не сильно значимо і важливо. 

Ще жінки-Терези взагалі не вміють зберігати секрети, тому якщо ви розповісте їм якусь свою таємницю, то вона неодмінно стане надбанням громадськості. 

Астрологи попереджають, що не варто категорично ставитися до всіх жінок-Терезів, проте все ж варто бути уважними і обережними.

Нагадаємо, названо чоловічі імена, чиї представники завжди живуть у злиднях.

Вас також можуть зацікавити новини: