Любовний гороскоп на вересень / фото depositphotos.com

Астролог Влад Росс розповів, що вересень буде дуже сприятливим в любовному плані тільки для чотирьох знаків Зодіаку. Зірки сприятимуть тому, щоб вони знайшли особисте щастя.

За словами експерта, Венера вийде в директне становище і принесе романи, нові любовні пригоди і щастя, особливо в поїздках, Левам. Але при цьому їм варто бути обережними за кермом.

Також пощастить Водоліям і Овнам. У них є перспективи, нові можливості для реалізації задуманого. Вони можуть зустріти своє велике кохання.

Відео дня

Найсильніша сексуальна енергія буде у Козерогів. Для них вересень буде місяцем пристрасті, кохання, бажання, спокус. Тому в цьому місяці будуть вдалі нові знайомства з протилежною статтю.

А ось Терезам і Овнам не пощастить в любовному плані. Весь місяць у них будуть з'ясування стосунків, сварки, перешкоди на шляху до щасливих стосунків. Тому особисте життя їм краще поки поставити на паузу. Приділіть час роботі або іншим заняттям.

Нагадаємо, астролог Влад Росс в інтерв'ю УНІАН розповів, на вулиці яких знаків Зодіаку буде свято у вересні, хто може несподівано озолотитися або зустріти своє кохання, а кому загрожують ДТП і нещасні випадки.

Вас також можуть зацікавити новини: