Астролог Влад Росс / Скріншот YouTube

Владе, розкажіть, яке становище займуть планети у вересні і що це нам принесе?

У вересні триває період ретроградності планет, який розпочався минулого місяця. А найголовніше - те, що Меркурій до 15 числа буде ретроградним, а це значить, що будуть гальмуватися всі справи, будуть якісь перегляди як у взаєминах, так і в поглядах на життя в цілому. До цього дня краще нічого не підписувати. 

Крім цього, з 1 по 7 вересня ретроградним буде Юпітер - соціальна планета. Тому все що стосується міжнародних відносин буде на паузі. Ніяких домовленостей і миру чекати не варто.

Відео дня

У 20-х числах місяця планети будуть набирати директивність, в тому числі з ретроградного руху вийде Венера - планета кохання. В цей час можна вдало вийти заміж або одружитися.

І більш-менш відбуватиметься розуміння до 20 вересня, коли буде урожайна повня. Люди підбиватимуть підсумки. Може траплятися щось несподіване. 

Що стосується роботи, діяльності, нових контрактів, то цим найкраще займатися після 20 вересня, і тоді буде вам успіх. 

Назвіть, будь ласка, щасливчиків цього місяця.

Тільки на три знаки Зодіаку чекає великий успіх у вересні. На перше місце я б поставив Діву. Цей знак Зодіаку - справжній щасливчик місяця, особливо в другій половині, коли Меркурій перестане бути ретроградним. У них буде сприятливий аспект до Урану - нововведення, зміни, нові плани, взаємодії з суспільством, розвивається підприємницька жилка, великі успіхи у фінансовому плані.

Досить сприятливий період буде у Козерогів, особливо що стосується далеких поїздок і подорожей. Вони можуть відпочивати, здобувати вищу освіту, складати іспити. 

Закриває трійку лідерів Телець. Юпітер все ще буде проходити по їхньому знаку Зодіаку. Незважаючи на те, що буде квадрат до їхньої планети - Венери, це буде давати їм сплеск емоцій, любовні історії, щастя і удачу.

На кого чекають глобальні повороти долі?

У Стрільців може змінитися світогляд. Для цього у них будуть всі можливості. І я б ще відзначив знову-таки Дів. У них теж може все кардинально змінюватися в позитивну сторону.

Діва - щасливчик вересня / фото ua.depositphotos.com

А кому не пощастить у вересні?

Катастрофічна ситуація у Терезів, бо Марс буде руйнівно на них впливати. На них чекають суди, суперечки, розгляди, руйнування партнерських взаємин, удари долі, ДТП, нещасні випадки.

Не дуже хороша ситуація буде у Овнів. Можуть бути складнощі в сім'ї, вони можуть посваритися з родичами, подати на розлучення. Не виключені зради у стосунках. Також можуть бути небезпеки на війні і відкриті протистояння.

Ну, і для Раків складним буде вересень. Особливо це стосується їхнього місця проживання. Погані ситуації можуть бути з сусідами, родичами. Все погано буде з покупкою нерухомості. Їх можуть обдурити.

Які знаки Зодіаку незабаром можуть просунутися по кар'єрних сходах, а на яких чекає падіння?

У кар'єрі крупно пощастить тільки Дівам, а ось труднощі в роботі чекають на Риб. У них можуть виникати проблеми з колегами, аж до звільнення. Також є загроза ДТП.

Можете назвати знаки, яким значно пощастить з грошима у вересні?

Несподівано зірвати куш можуть Тельці. Вони будуть щасливчиками, фортуна весь місяць буде на їхньому боці. 

Крім того, Венера досі перебуває в знаку Лева, тому їм в цьому плані теж може пощастити. 

Хто може зробити велику покупку - автомобіль або нерухомість, наприклад?

Всякі акції, облігації, ф'ючерси, біткоіни можуть придбати Водолії. Близнюки можуть ризикнути і у них несподівано може вийти позитивний "вибух". Те ж саме стосується Дів. Вони теж можуть ризикнути і опинитися в дамках.

Терезам і Овнам не пощастить в любовному плані / фото ua.depositphotos.com

А кому варто навчитися фінансової грамотності, щоб не залишитися без гроша?

Перш за все це Рак. Їх можуть "кинути" на велику суму грошей. Не застраховані від цього і Скорпіони. Їм потрібно бути дуже обережними, тому що вересень - це місяць, коли сама природа хоче "кинути" їх на гроші. Крім того, я б не рекомендував їм відкладати великі суми.

Владе, яким знакам варто звернути особливу увагу на здоров'я?

Небезпека ДТП і нещасних випадків, як я вже говорив, є у Риб. У Терезів не все так просто. Скорпіони можуть несподівано потрапити в лікарню. І Леви. У них можуть бути нещасні випадки в поїздках. 

Давайте поговоримо ще про кохання. У цьому плані кому пощастить вже зовсім скоро?

Венера вийде в директне становище і принесе романи, нові любовні пригоди і щастя, особливо в поїздках, Левам. Але при цьому їм варто бути обережними за кермом.

Також пощастить Водоліям і Овнам. У них є перспективи, нові можливості для реалізації задуманого. Вони можуть зустріти своє велике кохання. І найсильніша сексуальна енергія буде у Козерогів. 

А ось Терезам і Овнам не пощастить в любовному плані. Весь місяць у них будуть з'ясування стосунків, сварки, перешкоди на шляху до щасливих стосунків.

Які дні сприятливі для поїздок, а які - ні?

Їхати на море і в санаторій я б рекомендував в період з 8 по 10 вересня, 21, 27, 28 числа. Якщо ви хочете в гори, наприклад, в Карпати, то найвдаліші дні - 23-24 вересня. На дачу краще їхати 30 вересня. 

21, 25, 26 числа будуть сприятливими для різного роду конференцій і тренінгів. Ділові поїздки і комерційні зустрічі краще запланувати на 23 і 24 вересня. 

А ось в період з 1 по 7, з 13 по 20, 22 і 25 вересня краще утриматися від будь-яких поїздок, бо вони будуть несприятливими.