Як поворожити на Новий рік / ua.depositphotos.com

Новорічна ніч - наймістичніша в році. У ніч з 31 грудня на 1 січня можна трохи заглянути в наступний рік і дізнатися, що він вам готує. Для цього використовують новорічні ворожіння та ритуали. Не варто ставитися до них занадто серйозно - це лише розвага. Хоча, можливо, саме вам пощастить побачити таємні знаки від всесвіту, якщо ви щиро віритимете в результат.

Ворожіння на картах Таро

Правдиві ворожіння на картах / depositphotos.com

Колода карт - найпопулярніший предмет для ворожіння. Існує кілька способів, як дізнатися про свою долю по картах. Підготуйте гральні карти та Таро - обидві колоди допоможуть зазирнути у майбутнє.

Якщо ворожите на колоді Таро, то добре перетасуйте її і витягніть випадкову карту. Прочитайте значення карти в інтернеті і дізнайтеся, як пройде для вас прийдешній 2024 рік.

Відео дня

Ворожіння на майбутнє на чотирьох дамах

У ніч Нового року дістаньте з колоди всіх чотирьох дам. Перетасуйте їх і покладіть під подушкою сорочкою вниз, а потім лягайте спати. Вранці 1 січня дістаньте одну з дам навмання і подивіться на масть. Ось що означають карти:

  • трефова масть - в майбутньому році вас чекають нові знайомства і хобі;
  • червова - вдасться налагодити особисте життя;
  • бубнова - ваше матеріальне становище помітно покращиться; 
  • пікова - прийдешній 2024-й рік принесе багато важливих подій, не обов'язково поганих.

Загалом карта червоної масті обіцяє справи в грошах та любові, а чорної масті – у спілкуванні та кар'єрі.

Ворожіння на любов і заміжжя

Цей давній спосіб можна використовувати як на самоті, так і в компанії. Для ворожіння візьміть нову колоду карт і перемішайте, враховуючи вголос до 13.

Коли промовите цифру "13", витягніть з колоди карту. Випав валет - наступного року вийдете заміж. Характеристику обранця підкаже масть:

  • бубновий чи червовий - дбайливий, добрий і трохи лінивий хлопець;
  • трефовий чи піковий - серйозний, перспективний та трохи владний хлопець.

Вам можуть випасти і королі. Чорні масті обіцяють нареченого, який буде старшим за вас, але вже заможним. Король червоної масті - можливість переїхати в інше місто чи країну.

Ворожіння на картах на бажання

Цей ритуал також проводиться у новорічну ніч. Перед обрядом загадайте одне бажання і тримайте його в голові, доки тасуєте колоду карт. Потім розділіть колоду на 4 приблизно однакові частини та покладіть сорочками вниз. Виберіть навмання одну зі стопок і знайдіть у ній усі тузи. Для цього перегляньте карти по одній і порахуйте, скільки тузів вдалося знайти:

  • 4 туза - бажання здійсниться у найближчі кілька місяців;
  • 3 туза - здійсниться протягом року;
  • 2 туза - бажання може здійснитися, але не наступного року;
  • 1 туз - бажання здійсниться нескоро.

Якщо не випало жодного туза, то бажання буде важко втілити або воно взагалі не здійсниться.

Старовинні ворожіння підручними засобами

Як дізнатися майбутнє самостійно / depositphotos.com

Окрім карт ворожити також можна на повсякденних предметах, через які ви отримаєте сигнали від всесвіту. Одне з найпростіших ворожінь - на бажання.

Увечері 31 грудня напишіть на аркуші паперу своє бажання, загорніть у трубочку і покладіть у кишеню чи сумочку, щоб листок був із вами всю новорічну ніч. Наступного ранку розгляньте папір. Якщо на ньому з'явилися плями чи смужки, то бажання точно здійсниться.

Ворожіння на новорічній ялинці

Для цього ритуалу підійдіть до вбраної ялинки і заплющте очі, або попросіть когось зав'язати пов'язку. Повільно підійдіть до ялинки з простягнутими руками, поки не торкнетеся першого предмета на дереві. Розплющіть очі і подивіться, до якого предмета ви доторкнулися.

Якщо вам під руку потрапила гілка ялинки, то 2024 рік принесе серйозні зміни в способі життя або роботі, а якщо гірлянда, то наступний рік пройде незабутньо. Ялинкова іграшка ніжного або пастельного відтінку віщує пристрасне кохання, яскрава іграшка - пошуки себе і нові захоплення, дощик - труднощі з грошима.

Ворожіння так\ні на рисі

Цей спосіб потрібно використовувати, якщо ви хочете отримати чітку відповідь на своє питання. Візьміть тарілку з рисом, потримайте її в руках, зосередьтеся, потім лівою рукою наберіть жменю і висипте її на стіл. Перерахуйте кількість зерен: парна - відповідь "так", непарна - "ні".

Порада від астрологів: краще гадати перед боєм курантів, тому що ближче до ранку проводити будь-які обчислення буде вже непросто.

Читайте також: