Чоловічі імена з негативною енергетикою / фото ua.depositphotos.com

Езотерики переконані, що ім'я людини має великий вплив на його характер і долю. Деякі імена мають негативне значення і мають злий рок, який постійно переслідує власника імені. УНІАН назвав чоловічі імена, якими не можна називати дитину, щоб уникнути проблем з його вихованням.

Борис

Ім'я Борис означає "борець", що прирікає його на постійні битви. Борису рідко щастить і нічого не дається просто так. Він змушений постійно відвойовувати своє щастя і благополуччя, переживаючи різні невдачі. Через постійні випробування долі дорослий Борис часто стає жорстоким і безсердечним.

Герман

Ім'я Герман означає "рідний" і "близький". І хоч ці слова не означають нічого поганого, але вони прирікають Германа на непросту долю. Цей чоловік дуже піклується про своїх близьких і важко переживає їхні проблеми. Він так багато часу присвячує рідним, що зовсім забуває про своє власне щастя.

Відео дня

Тарас

З давньогрецької мови це ім'я перекладається як "баламут" або "бунтар". Це значення часто впливає на характер чоловіка. У дитинстві Тарас має нестерпний характер і отруює життя батьків. Він схильний до шкідливих звичок і в усьому йде наперекір батькам. Дорослий Тарас відрізняється образливістю і величезною впертістю.

Вадим

Значення цього імені - "баламут", "сперечальник". Це дуже неспокійна людина, яка постійно влазить в різні конфлікти. Вадим відчуває сильну потребу у визнанні, що штовхає його на необдумані вчинки. Цей чоловік часто буває безвідповідальним і не знає міри в грошах.

Савелій

З єврейського ім'я Савелій або Сава перекладається як "непосильна праця". Головна проблема цього чоловіка - постійне невдоволення собою. Що б не зробив цей чоловік - він ніколи не буде задоволений собою. Дуже рідко йому вдається досягти задуманого, через що Савелій відчуває себе нещасним.

Вас також можуть зацікавити новини: