Чоловічі імена з сильною енергетикою / фото ua.depositphotos.com

Езотерики вважають, що батькам потрібно дуже серйозно підходити до вибору імені дитини. Наше ім'я має величезний вплив на характер і долю, а також відносини з іншими людьми. Езотерики назвали 5 поширених в Україні чоловічих імен, які володіють дуже потужною енергетикою і незвичайним характером.

Раніше ми називали жіночі імена з сильною енергетикою.

Євген

Ім'я Євген з грецького означає "знатний", "благородний", "з хорошими генами". Це дуже впевнений в собі чоловік, якого відрізняє сильне почуття справедливості і боргу. Він завжди відповідає добром на добро і злом на зло. Як друг Євген - надійний товариш і міцний тил, а як ворог - дуже страшний суперник.

Відео дня

Антон

Це ім'я прирікає чоловіка на постійну боротьбу - як з оточуючими, так і з самим собою. З одного боку, Антону дуже важлива свобода, фінансова стабільність і спокійний побут. Але іноді йому хочеться кинути все і пірнути в пригоди, або по вуха закохатися. Завоювати довіру Антона важко, але він дуже відданий близьким.

Ігор

Цей чоловік володіє дуже сильними лідерськими якостями і користується загальною повагою. Для нього вкрай важлива самореалізація. Ігор неймовірно розумний і талановитий, швидко заводить нові знайомства. Йому допомагає досягти успіху природна працьовитість і уважність до деталей.

Владислав

"Володіє славою" - таке значення цього імені, і воно дуже підходить своєму власникові. Владислав вельми пихатий і потребує схвалення близьких. При цьому він ніколи не піде на підлість, щоб домогтися своїх цілей. Владислав досягає успіху в будь-яких своїх справах, а також є прекрасним чоловіком і батьком. У нього дуже міцне здоров'я.

Олександр

Олександр - дуже емоційний, чуттєвий і запальний чоловік. Він здатний як на ніжну любов, так і на сліпу лють. Це ім'я наділяє свого володаря незвичайною долею, повною небезпечних ситуацій і пригод. Всі труднощі Олександр зможе вирішити на свою користь, якщо поруч будуть хороші люди.

Вас також можуть зацікавити новини: