"Чорна" смуга почалася у трьох знаків Зодіаку / фото ua.depositphotos.com

Астрологи назвали знаки Зодіаку, представниці яких можуть зіткнутися з масою неприємностей до кінця поточного тижня - до 5 березня включно.

Йдеться про три знаки Зодіаку. Народжені під ними жінки ризикують значно зіпсувати собі життя та нажити нових ворогів.

Невдахи тижня за знаком Зодіаку - кому не пощастить

У зазначений період невдачі будуть переслідувати жінок-Овнів. Особливо напружений період на них чекає в особистому житті. Сфера кохання зараз для них заборонена зона. Представниць даного знака раз у раз будуть долати думки з жалю про минуле. Це здебільшого стане причиною їхніх невдач. Астрологи радять намагатися зосередитися на своєму сьогоденні і націлитися на майбутнє.

Відео дня

Нові вороги можуть з'явитися у жінок-Левів. Щоб не завести своє життя у глухий кут, представницям даного знака до кінця тижня варто оточувати себе тільки перевіреними, доброзичливими людьми. У такому випадку їм вдасться уникнути більшу частину проблем, які обрушаться їм на голову в зазначений період.

Також складний і непередбачуваний тиждень чекає на жінок-Скорпіонів. Погіршити ситуацію може надмірна емоційність представниць цього знака. Якщо їм не вдасться себе приборкати, вони можуть стати вразливими і втратити необхідну підтримку.

Раніше астрологи назвали два знака Зодіаку, яким сильно не пощастить поточного тижня.

Вас також можуть зацікавити новини: