Астрологи вважають, що у Овнів буде складний тиждень / фото ua.depositphotos.com

Новий тиждень (з 27 лютого по 5 березня) принесе одразу двом знакам Зодіаку неприємності. На них чекають скандали, зрада і навіть розрив відносини. Кому не пощастить і як уникнути сварок - читайте нижче.

Овен

Астрологи вважають, що у Овнів буде складний тиждень. На вас чекають неприємні зміни. Представники цього знака Зодіаку ризикують вляпатися у величезний скандал, через який від них відвернуться найближчі люди.

Друга половинка може не підтримати вас у найскладніший момент. Однак ви можете все виправити, якщо поясните коханій людині свою проблему і чесно у всьому зізнаєтеся.

Відео дня

Скорпіон

Скорпіони можуть дізнатися, що людина, яку вони вважали найближчою, зраджує їх. Астрологи попереджають про те, що друга половинка може "встромити ніж" вам в спину. Будьте готові до такого удару.

Якщо у вас є підозри або ви точно знаєте, що вас обманюють, поговоріть про це. Почніть складну розмову, можливо, ваш партнер у всьому зізнається. А чи прощати зрадника або ж назавжди викреслити його зі свого життя - вирішувати тільки вам.

Нагадаємо, раніше астрологи розповіли, хто втратить все до копійки і зубожіє вже наступного тижня.

Вас також можуть зацікавити новини: