Що подарувати Скорпіону на день народження-Кращі ідеї / колаж УНІАН, фото ua.depositphotos.com

Скорпіони визнані одним з найважчих за характером знаків Зодіаку. Цим людям важко догодити з подарунком, тому їхным близьким потрібно проявити креативність. Імпульсивний і гордий Скорпіон любить подарунки, які підкреслюють його значимість. Такій людині подобаються яскраві і красиві сюрпризи, що пробуджують емоції. Якщо ж ваш подарунок Скорпіону не сподобається, то він обов'язково вам це пригадає, тому обирати презент потрібно з розумом.

Нагадаємо, що люди зі знаком Зодіаку Скорпіон народжуються c 23 жовтня по 21 листопада.

Що подарувати Скорпіону чоловікові

Чоловіки цього знака люблять красиві і оригінальні подарунки, незвичайні сюрпризи і яскраві емоції. Їм подобаються унікальні і колекційні речі, яких більше ні в кого немає. Вони не проти отримати в подарунок вишукану і брендову річ.

Відео дня
  • Алкоголь. Любителям випивки з числа Скорпіонів сподобається колекційний алкоголь рідкісної марки або довгої витримки. Також їм можна подарувати гарний фужер або незвичайний бар, наприклад, у формі глобуса.
  • Гаманець або портмоне - хороший варіант того, що подарувати Скорпіону. Бажано, щоб річ була виготовлена з натуральних матеріалів і стильно виглядала.
  • Екстремальний подарунок. Скорпіони - любителі гострих відчуттів. Хороша ідея того, що подарувати чоловікові Скорпіону - це сертифікат на стрибок з висоти, майстер-клас зі стрільби, тест-драйв суперкара або політ на мотузяній трасі.
  • Подарунок для релаксу. Відпочивати зі смаком і комфортом Скорпіони люблять не менше, ніж розважатися. Впевнені, що такий чоловік гідно оцінить сертифікат на відпочинок в заміському комплексі, похід в лазню або в сауну. Якщо бюджет на подарунок обмежений, то чоловікові-Скорпіону можна подарувати затишний халат або домашній масажер.
  • Сертифікат на татуювання або пірсинг. Такий сюрприз викличе захват у любителя прикрасити себе.
  • Біжутерія буде гідно оцінена Скорпіоном. Імениннику можна подарувати вишукане кільце, красиві запонки або підвіску.
  • Спортивний подарунок. Представники цього знака стежать за своєю формою. Тому їм сподобається сертифікат в спортзал, палиці для трекінгу, гантелі, платформа для віджимань або велотренажер.
  • Подарунок для стилю. Брендовий одяг, набір по догляду за бородою, якісний парфум, гарне взуття або набір по догляду за взуттям - це гарна ідея того, що подарувати хлопцеві Скорпіону, щоб він завжди чудово виглядав.
  • Подарунок для хобі. Якщо ви добре знайомі з іменинником і знаєте про його захоплення, то підберіть йому презент відповідно до хобі чоловіка. Кулінари оцінять домашній гриль, майстри на всі руки - якісний мультитул, а любителі походів зрадіють туристичному намету або трекінговому взуттю.
  • Романтичний подарунок. Представники цього знака втрачають голову від кохання і цінують добре ставлення. Їм сподобається романтичний подарунок, такий як прогулянка на кораблику, вечеря при свічках або поїздка на двох. Ще одна класна ідея того, що подарувати чоловікові Скорпіону, це надрукувати спільне фото на футболці або чашці.

Не забувайте, що подарунок для чоловіка-Скорпіона потрібно обирати обдумано і без поспіху.

Що подарувати Скорпіону жінці

Дівчата зі знаком Зодіаку Скорпіон цінують креативні та унікальні подарунки, які надовго запам'ятаються їм. Такій іменинниці можна подарувати не матеріальну річ, а якийсь спогад або враження.

  • Одяг. Представниці цього знака ретельно стежать за розумовим і фізичним розвитком, але звикають економити на одязі. Вони точно зрадіють парі помітних черевиків, яскравій сукні або ефектному осінньому плащу. Коханій жінці можна подарувати нижню білизну.
  • Догляд за собою. Якісна косметика і брендовий набір по догляду за собою - хороший варіант того, що подарувати Скорпіону жінці на день народження. Бажано обрати такий подарунок, який іменинниця сама собі не купить.
  • Квіти. Скорпіони люблять красиві і романтичні жести, тому красивий і пишний букет квітів їх точно порадує. Які квіти подарувати дівчині Скорпіону? Ймовірно, їй сподобаються півонії, хризантеми, орхідеї, лілії, екзотичні квіти. Також можна подарувати класичні троянди.
  • Книга. Скорпіони люблять відпочивати за цікавою літературою, тому їм можна подарувати книгу улюбленого жанру. Для представниці цього знака можна обрати книгу з подарункового видання з красивою обкладинкою.
  • Майстер-клас. Скорпіони люблять вчитися чомусь новому. Їм можна піднести сертифікат на майстер-клас з приготування десертів або ліплення з глини.
  • Враження. Іменинниці можна подарувати квиток на цікавий захід, який їй надовго запам'ятається. Це може бути виставка, концерт, опера, прогулянка на конях, дегустація продуктів, похід на атракціони.
  • Фотосесія у красивому місці або незвичайному образі відобразить на плівку радісні враження Скорпіона.
  • Поїздка. Близькій жінці зі знаком Скорпіона можна подарувати тур в красиве місце.
  • Відпочинок. Скорпіони - одні з найбільших трудоголіків серед знака Зодіаку. Їх порадують подарунки, які допоможуть розслабитися, наприклад, похід в СПА або на масаж, набір ароматичних олій, електричний аромадифузор або масажер.
  • Біжутерія. Прикраса для Скорпіонів має бути не дуже зухвалою і водночас вишуканою.

Подарунок для дівчини Скорпіона бажано красиво загорнути чи вручити незвичайним чином. Дарувати гроші Скорпіонові не варто.

Вас також можуть зацікавити новини: