Близнюки, Водолії та Риби мають дівочу пам'ять, поділилася астролог / фото ua.depositphotos.com

Серед 12 знаків Зодіаку три – Риби, Водолії та Близнюки, мають погану пам'ять.

Дівоча пам'ять Риб пов’язана з тим, що вони більшу частину часу мріють про те, чого їм не вистачає, і не запам’ятовують те, що для них має менше значення, пише tsn.ua, посилаючись на відомості астролога Людмили Булгакової.

За її словами, Водолії, які вважаються найбільш креативними серед зодіакальних представників, можуть не запам’ятати щось побутове, якщо знаходяться під впливом творчої ідеї. 

Відео дня

Астролог додала, що Близнюків вважають дуже легковажними, і вони дуже рідко зациклюються на якихось навіть значущих подіях власного життя.

Читайте такожДоведеться покрутитися як білка в колесі: астролог склала гороскоп на тиждень для всіх"….весь час прагнуть вперед і вгору, тому події, що минули, вже не мають для них значення, а отже, і зациклюватися на них не має жодного сенсу – у всякому разі, саме так вони й вважають. Ні, звичайно, якщо нагадати їм про них, вони все ж таки згадають, але буквально через п'ять хвилин забудуть знову", – зазначила експерт.

Раніше Людмила Булгакова назвала знаки Зодіаку, у яких на першому місці не кар’єра, а сім’ї. Астролог зазначила, що Риби можуть віддати перевагу сімейному життю, якщо їхня друга половинка буде у змозі забезпечити високий рівень життя.

Довідка УНІАН. Рибами називають людей, які святкують день народження з 21 лютого до 20 березня, Водоліями – тих, хто народився з 20 січня до 18 лютого, а Близнюками – народжених з 22 травня до 21 червня.

Вас також можуть зацікавити новини: