Ці знаки Зодіаку незабаром наздожене "чорна смуга" у житті  / фото ua.depositphotos.com

Астрологи назвали знаки Зодіаку, представники яких можуть зіткнутися з масою неприємностей у житті наступного тижня – в період з 5 до 11 грудня.

Йдеться про три знаки Зодіаку. Народженим під цими знаками людям загрожують неприємні зміни.

Знаки Зодіаку, на яких чекає "чорна смуга"

У зоні ризику виявляться Овни. Астрологи радять їм не ризикувати до кінця тижня. Саме до того часу "чорна смуга" повинна закінчитися. Потрібно призупинити будь-які починання у справах. Вони не дадуть ніякого результату, до того ж цілком можуть звести нанівець попередні досягнення. Представникам цього знакам найкраще зараз сфокусуватися на простих завданнях за раніше виписаним планом.

Відео дня

Не менш невдалий тиждень чекає на Тельців. Зниження потенціалу, втрата енергії і сил будуть їх наздоганяти протягом усього тижня. Тільцям буде складно впоратися з поганим настроєм і відсутністю мотивації.

Не варто починати нові справи Близнюкам у зазначений період. Також вони ризикують нажити собі проблеми зі здоров'ям. Починаючи з 6 грудня, Близнюки стануть відчувати нестачу енергії, настрій зіпсується і налагодити життя в цілому їм буде вкрай складно. За самим негативним розвитком подій таким нестерпним для представників даного знака може бути весь грудень.

Раніше астрологи назвали знаки Зодіаку, представники яких можуть зруйнувати відносини з коханими наступного тижня.

Вас також можуть зацікавити новини: