Три знаки зодіаку ризикують посваритися з коханими або нарватися на маніпуляторів / фото ua.depositphotos.com

Астрологи назвали знаки Зодіаку, представники яких можуть зруйнувати стосунки з коханими наступного тижня – у період з 5 до 11 грудня.

Йдеться про три знаки Зодіаку. Людей, народжених під цими знаками, наздожене "чорна смуга" в особистому житті.

Знаки Зодіаку, яким загрожує розрив стосунків

Готовими до всього на любовному фронті у зазначений період варто бути Тільцям. Представникам даного знака радять не гнатися за ідеалом ні в уже нинішніх стосунках, ні у пошуках другої половинки. Також важливо намагатися зберігати тверезий розум, не піддаючись емоціям.

Відео дня

Зруйнувати навіть найміцніший шлюб і любов Дів наступного тижня може рутина, її їм слід остерігатися особливо. Нові стосунки Дівам навіть не варто намагатися починати, якщо вони не встигли до кінця оговтатися від попередніх. Великий ризик вплутатися у неприємні й навіть токсичні відносини.

Терези наступного тижня можуть нарватися на розрив стосунків, якщо будуть намагатися провокувати свого партнера на ревнощі. Закохані Терези ризикують опинитися у дуже заплутаній ситуації і не впоратися з потоком негативу.

Раніше астрологи назвали знаки Зодіаку, представників яких буде супроводжувати удача в любовних справах наступного тижня.

Вас також можуть зацікавити новини: