Близнюкам пощастить, вони зуміють довести всім свою правоту / фото ua.depositphotos.com

Тарологи склали гороскоп на 3 серпня для всіх знаків Зодіаку. Овнам варто побоюватися людей, які можуть знищити їхню репутацію. А Дівам варто розправити крила, на них чекає неймовірний день! Що карти Таро обіцяють іншим знакам Зодіаку - читайте нижче.

Овен

Велика загроза зависла над Овнами. Вам терміново потрібно задуматися про те, що загрожує вашій репутації. Хтось спробує вас сильно принизити, ви ризикуєте горіти від сорому.

Телець

Тельці можуть втратити чимало грошей. Можливо, вам доведеться "відкупитися" від якихось серйозних проблем. Також є ризик загострення хвороб, приділіть увагу своєму організму.

Відео дня

Близнюки

У цей день Близнюкам пощастить, вони зуміють довести усім свою правоту. Однак не поспішайте задирати носа, знайдуться ті, хто все одно спробує з вами сперечатися. Наберіться терпіння і стримуйте гнів.

Рак

3 серпня Раки насолодяться відпочинком і знайдуть довгоочікувану гармонію. Ви зумієте поговорити з людиною, яка для вас дуже важлива. Будьте чесними і говоріть про все, що думаєте.

Лев

Карти Таро радять Левам не відкладати всі важливі справи. Спочатку займіться роботою і виконайте свої обіцянки. А лише потім думайте про відпочинок.

Діва

Гороскоп по картах Таро на четвер обіцяє Дівам вдалу можливість. Вам дуже пощастить, з'явиться шанс заробити чимало грошей. Ловіть удачу за хвіст, поки вона не зникла за горизонтом!

Терези

Терези зуміють примиритися з давніми ворогами. Ви нарешті знайдете у собі сили, щоб зарити сокиру війни. Залиште образи в минулому, без них вам буде легше рухатися вперед.

Скорпіон

Карти Таро радять Скорпіонам провести ревізію. Ви могли втратити важливу річ, яка дуже дорога як пам'ять. Якщо це трапиться, шукайте її там, де ви були щасливі востаннє.

Стрілець

Стрільці ризикують нарватися на критику. Хтось вирішить поставити вас на місце. Однак якщо ви розумієте, що всі заяви є банальними причіпками, не давайте себе в образу.

Козоріг

Козерогам варто приділити час своїм захопленням. Ви часто віддаєте всі сили роботі і забуваєте хоч іноді себе радувати. Настав час надолужити згаяне.

Водолій

Водолії будуть приємно здивовані. У їхньому житті назрівають глобальні зміни, і в четвер ви почнете це усвідомлювати. Не бійтеся, все буде добре.

Риби

Карти Таро радять Рибам спалити всі мости. Наберіться сміливості і зробіть те, про що так давно мріяли. Часом варто ризикнути, результат може бути неймовірним.

Вас також можуть зацікавити новини: