Карти Таро радять Тельцям не приховувати свої почуття / фото ua.depositphotos.com

У суботу, 14 січня, Дівам пощастить на роботі. Однак удача чекає не на всіх, Близнюкам варто бути обережніше, вони ризикують вляпатися в жахливий скандал. Що карти Таро пророкують іншим знакам Зодіаку - читайте в гороскопі нижче.

Овен

На Овнів чекають нові звершення. Ви отримали рідкісний шанс почати справу всього свого життя, не пропустіть цю можливість.

Телець

Карти Таро радять Тельцям не приховувати свої почуття. Не бійтеся зізнатися у своїй симпатії і зробіть перший крок.

Відео дня

Близнюки

14 січня Близнюки ризикують опинитися в неприємній і слизькій ситуації. Ви можете потрапити в брудний скандал. Постарайтеся не робити помилок, вони вам дорого обійдуться.

Рак

У суботу, попри те, що це вихідний день, на Раків чекає багато роботи. Однак не переймайтеся, якщо не будете нервувати, то особливого клопоту завдання від начальства не принесуть.

Лев

Левам можна піти "у відрив". Веселіться і сміливо виконуйте свої мрії. Карти Таро обіцяють Левам багато радості.

Діва

Дівам карти Таро обіцяють щедру надбавку до зарплати. Начальство оцінить всі ваші праці і винагородить їх похвалою, премією або навіть підвищенням.

Терези

Не менш гарний день чекає на Терезів. Ви зможете залишити всі проблеми в минулому. 

Скорпіон

Скорпіонам варто відмовитися від екстриму і ризику. Проведіть цей день без зайвої суєти, читайте книги, дивіться фільми або гуляйте з друзями, але не випробовуйте удачу. 

Стрілець

Карти Таро обіцяють Стрільцям початок білої смуги. Однак не поспішайте хвалитися своєю удачею, не привертайте увагу ворогів.

Козоріг

14 січня Козероги повинні бути готові до важливих рішень. Ваша доля тільки в ваших руках. Не дозволяйте іншим людям вирішувати, що вам робити.

Водолій

Водоліям варто позбутися шкідливих звичок. Відмовтеся від своїх уподобань, подбайте про здоров'я.

Риби

Карти Таро обіцяють Рибам чудові новини. Будьте щедрі і добрі, не забувайте про тих, хто потребує вашої уваги.

Раніше астрологи розповіли, що доля готує важкі випробування для двох знаків Зодіаку.

Вас також можуть зацікавити новини: