Тарологи обіцяють Левам напружений день / фото ua.depositphotos.com

Тарологи склали гороскоп для всіх знаків Зодіаку на 17 серпня. Діви отримають шанс на мільйон, їм дуже пощастить. А Овни ризикують зробити дуже дурну помилку. Що карти Таро обіцяють іншим знакам Зодіаку - читайте в гороскопі на середу нижче.

Овен

Овнам варто обмірковувати кожен свій крок. Ви ризикуєте зробити дурну помилку, яка принесе чимало проблем. Постарайтеся не оступитися, одна помилка може все зіпсувати.

Телець

Тельці дізнаються, що таке справжнє кохання. Метелики в животі змусять вас робити сміливі і дуже романтичні вчинки. Не соромтеся своїх почуттів, адже вони прекрасні.

Відео дня

Близнюки

Тарологи радять Близнюкам оцінити своє життя. Можливо, вам варто щось змінити. Якщо вас щось не влаштовує, намагайтеся це виправити, а не вдавати, що ви цього не помічаєте.

Рак

17 серпня Ракам варто навчитися говорити правду. Не намагайтеся йти від відповіді, якщо вас про щось прямо запитують. Часом гірка правда набагато краще за солодку брехню.

Лев

Тарологи обіцяють Левам напружений день. Ви будете відчувати тривогу, якесь погане передчуття. Швидше за все, ваші страхи не безпідставні, проявіть пильність.

Діва

Діви отримають шанс на мільйон. Ви зумієте втілити в життя свою мрію і отримати те, чого так давно хотіли. Обов'язково доведіть справу до кінця, не здавайтеся за крок від фінішу.

Терези

Тарологи вважають, що Терезам варто наважитися на зміни. Можливо, ви давно хотіли розірвати відносини з людиною, яка вам неприємна. Не соромтеся, спалюйте мости і залишайте поганих людей у минулому.

Скорпіон

Скорпіони насолодяться відпочинком. Не думайте про роботу і не намагайтеся контролювати все навколо себе. Поваляйтеся в ліжку, подивіться фільми або приготуйте смачну вечерю - це піде вам на користь.

Стрілець

Тарологи радять Стрільцям відволіктися від негативу. Візьміть вихідний і запросіть на прогулянку найкращого друга. Відверті розмови і веселі жарти піднімуть вам настрій.

Козоріг

Козерогам, як стверджують карти Таро, варто ухвалити важливе рішення. Ви стоїте на роздоріжжі, але настав час усвідомити, що цей вибір за вас ніхто не зробить. Навчіться не боятися відповідальності.

Водолій

У цей день Водолії зможуть здолати свого ворога. Провчіть брехунів і хитрунів, не бійтеся їм протистояти. Якщо правда на вашому боці, то перемогу вам гарантовано.

Риби

Рибам тарологи радять відправитися на прогулянку. Не сидіть вдома і проведіть час на свіжому повітрі. Вам варто повеселитися та освіжити думки.

Вас також можуть зацікавити новини: