Карти Таро обіцяють Тельцям море позитиву / фото ua.depositphotos.com

У п'ятницю, 28 липня, Дівам доведеться наважитися на важливі рішення, від яких залежить усе їхнє майбутнє. А Терезам доведеться зіткнутися з жорстокою реальністю, на них чекає засмучення. Що карти Таро обіцяють іншим знакам Зодіаку - читайте в гороскопі нижче.

Овен

Овнам не доведеться перейматися, на них чекає дуже гарний день. Насолоджуйтесь моментами радості і постарайтеся приділити час своїм близьким. Запросіть родичів на вечерю.

Телець

Карти Таро обіцяють Тельцям море позитиву. Ви дізнаєтеся, що вас оточують прекрасні люди. Не соромтесь своїх емоцій і робіть все, що завгодно.

Відео дня

Близнюки

П'ятниця принесе Близнюкам містичні знаки. Ви зможете отримати відповіді на усі свої питання, однак для цього потрібно бути уважнішими. Не відволікайтеся на дрібниці.

Рак

На Раків чекає велика удача, цього дня вони зуміють розставити все по своїх місцях. На вас чекають гарні новини, а ввечері ви зможете це відсвяткувати. Однак днем усе ж доведеться потрудитися.

Лев

Левам пощастить у коханні, вони почують заповітне визнання. Крім цього, карти Таро обіцяють представникам цього знака Зодіаку успіх на роботі. Загалом, вам пощастить у всіх сферах життя.

Діва

Дівам доведеться наважитися на важливі рішення. Від вас багато що залежить, ви зможете вирішити не тільки свої проблеми, але і допомогти друзям. Не шкодуйте сил, усе вийде.

Терези

У цей день Терезам буде сумно, на них чекають невдачі. Залишайтеся вдома і не намагайтеся щось змінити. Візьміть паузу, дозвольте смузі негативу пройти повз вас.

Скорпіон

28 липня Скорпіони отримають шанс розбагатіти. Вам можуть запропонувати нову роботу або ж цікавий проект, якому точно варто приділити максимум уваги. Не ігноруйте можливість покращити своє фінансове становище.

Стрілець

У п'ятницю Стрільці зрозуміють, що "завмерли" за крок від нової сторінки свого життя. Якщо ви готові рухатися вперед - спалюйте мости. А якщо ж вам страшно, обміркуйте все ще раз і не поспішайте.

Козоріг

Карти Таро радять Козерогам не вірити словами людей, які спробують вас у чомусь переконати. Не дозволяйте їм нав'язувати якісь думки. Пам'ятайте, у кожної людини має бути своя думка.

Водолій

Водолії ризикують піддатися спокусам і сильно помилитися. Не забувайте про роботу та свої обіцянки. Спочатку потрібно завершити важливі справи, а вже потім думати про розваги.

Риби

Риби знайдуть щастя, вони зможуть зім'яти усі проблеми, немов аркуш паперу, і викинути їх на смітник. Це станеться не просто так. Вам точно хтось в цьому допоможе, будьте за це вдячні.

Вас також можуть зацікавити новини: