Близнюкам варто відправитися на шопінг / фото ua.depositphotos.com

У вівторок, 14 лютого, Діви купатимуться в грошах. А ось на Овнів у День всіх закоханих чекає розгромний скандал. Що чекає на інші знаки Зодіаку - читайте в гороскопі по картах Таро від УНІАН.

Овен

Овнам варто чекати на неприємності. Ви ризикуєте посваритися зі своєю другою половинкою в пух і прах. Постарайтеся менше нервувати.

Телець

Карти Таро обіцяють Тельцям містичні знаки. Можливо, ви в кроці від великої помилки і можете збитися зі шляху. Уважно дивіться по сторонах і слухайте все, що вам говорять.

Відео дня

Близнюки

Близнюкам варто відправитися на шопінг і оновити свій гардероб. Зміна іміджу піде вам на користь.

Рак

Карти Таро пророкують Ракам побачення. Не відмовляйтеся від відпочинку в приємній компанії, а якщо вас ніхто нікуди не запрошує, беріть ініціативу в свої руки.

Лев

Леви можуть розраховувати на приємні сюрпризи. Можливо, хтось вирішить вас порадувати і здивувати щедрістю.

Діва 

На Дів чекає золотий дощ. І поки всі будуть радіти романтиці, ви зможете істотно розбагатіти.

Терези

Терези можуть чекати на гарні новини. Доля вирішила їх порадувати, можете не чекати на неприємності, вони вам не загрожують.

Скорпіон

Карти Таро обіцяють Скорпіонам метушню. З ранку на вас навалиться багато справ, але до вечора буря вщухне. 

Стрілець

Стрільцям варто планувати своє майбутнє. Ви нібито витаєте в хмарах і зовсім не переживаєте про те, що вас чекає в подальшому. Це ризиковано.

Козоріг

Карти Таро пророкують Козерогам невеликі суперечки. Ви можете постраждати через свою запальність. Однак всіх проблем можна уникнути, якщо ви зумієте промовчати.

Водолій

Водоліям не варто ризикувати. Відмовтеся від поїздок на авто і уважно переходите через дорогу. Можливо, ви можете постраждати.

Риби

Рибам не варто чекати від цього дня на щось особливе. Рутина проковтне вас з головою. Однак не варто засмучуватися, все краще попереду.

Раніше астрологи розповіли, які знаки Зодіаку доб'ються небувалого успіху на роботі.

Вас також можуть зацікавити новини: