Гороскоп на суботу по картах Таро розкаже, на що вам чекати цього дня / фото ua.depositphotos.com

Мольфар Макс Гордєєв склав прогноз на 23 вересня 2023 року для кожного знака Зодіаку. Діви ризикують спровокувати конфлікт, а Стрільці будуть радіти власному успіху. Що чекає на інші знаки Зодіаку - читайте нижче.

Овен

У суботу Всесвіт дасть вам якийсь знак, підказку. Можливо, ви побачите пророчий сон або станеться якась подія, яка стане поштовхом до "осяяння". Це може бути будь-яка дрібниця, як, наприклад, яблуко, що впало на голову Ісааку Ньютону.

Телець

Цього дня ви схильні хибно оцінювати слова і поведінку оточуючих, тому зірки радять не поспішати з висновками і прийняттям рішень. Зачекайте, поки настане ясність, зараз ваше уявлення про ситуацію викривлене через нестачу інформації та нестабільність емоційного фону.

Відео дня

Близнюки

Хочете "залягти на дно" і сховатися від усього світу? Так і зробіть! Краще відмовитися від спілкування зовсім, ніж робити це через силу. Жодних подій, які вимагатимуть вашої неодмінної участі, сьогодні не очікується.

Рак

Багато повітря, простору і сонячного світла - ось, що потрібно вам сьогодні! Вирушайте на природу, насолодіться яскравими фарбами ранньої осені та пронизливою блакиттю неба. Дозвольте собі "просочитися" теплом і сонцем не тільки тілесно, а й душевно.

Лев

Залишайтеся в курсі подій, не "випадайте" з життя і тримайте руку на пульсі. Сьогодні надійде важлива інформація й обставини складуться таким чином, що ухвалювати рішення і починати діяти потрібно буде негайно.

Діва

Настав час розібратися у стосунках із кимось із найближчого оточення, прояснити усі непорозуміння і розставити всі крапки над "i". Якщо збирати невдоволення й далі, конфлікту не уникнути.

Терези

Сьогодні варто зайняти вичікувальну позицію і не квапити події. Якщо побіжите "попереду потяга", нічого не доб'єтеся. Ризик запізнитися цього дня дорівнює нулю, а ось зробити помилку в непотрібному поспіху - неймовірно високий.

Скорпіон

День сприятливий для знайомств. Ви зможете обзавестися однодумцями, налагодити корисні ділові зв'язки і просто отримати задоволення від спілкування. А самотні представники знака можуть саме сьогодні зустріти своє кохання.

Стрілець

День підходить для реалізації креативних ідей, новаторського підходу до справ. Творча енергія б'є ключем, а ваша наполегливість і оптимізм допоможуть у всіх починаннях. Крім того, ви зможете залучити однодумців, які теж "загоряться" вашими ідеями.

Козерог

Будьте уважні до тих, за чиї вчинки ви так чи інакше несете відповідальність - до підлеглих, дітей (особливо, якщо вони вже увійшли у "чудовий" підлітковий вік). Якщо хтось із цих людей припуститься помилки, вона обійдеться дорого, зокрема й вам.

Водолій

Сьогодні слово - ваша головна і найсильніша зброя. Переконати, домовитися, поставити на місце знахабнілого знайомого... Ваше красномовство і дипломатичність допоможуть вам зробити це легко і без зайвих стресів.

Риби

У суботу ви зможете отримати справжнє задоволення від життя, якщо самі собі не завадите. Насолоджуйтеся навіть найпростішими речами, незначними позитивними подіями, врешті-решт тим, що ви наділені здатністю все це бачити, чути, відчувати! Будьте вдячні долі за все, що ви маєте, і вона не омине вас своєю милістю й надалі. А надумаєте скаржитися і хандрити - дізнаєтеся на власному досвіді, що буває й гірше.

Вас також можуть зацікавити новини: