Гороскоп для всіх знаків Зодіаку за картами Таро / фото ua.depositphotos.com

Езотерики склали прогноз на 7 листопада для всіх знаків Зодіаку. Яке майбутнє віщують карти саме вам - читайте далі.

Овен

Карта "Вісімка Мечів". У вас потрапила карта, яка вказує на труднощі, пов’язані зі своїми переконаннями. Карта із зображенням оголеної жінки символізує її беззахисність, оскільки вона сліпо вірить, що її переконання врятують її від усіх труднощів. Ця картка досить жорстка.

Відео дня

Телець

Карта "Король Жезлів". У вас може виникнути бажання контролювати все. Карта зображує Короля Жезлів, який має свій план для перетворення світу і має владу та матеріальні ресурси для його здійснення. Він також має харизму, яку використовує, щоб впливати на інших.

Близнюки

Карта "Колісниця".  Колісниця символізує рух, і цей день може бути дуже активним, події розвиваються швидко, і ви відіграєте важливу роль у цьому процесі. Ви прагнете втілити свої мрії і досягти своєї мети, щоб виділитися з натовпу. Однак існує ризик: ви можете бути не надто досвідченими, щоб керувати цим рухом, не впадайте в пиху.

Рак

Карта "Місяць". У позитивному світлі ця карта багато в чому відображає характер Раків. Вона символізує їхню особливу чутливість і вміння прислухатися до внутрішнього голосу. Карта наголошує на важливості знаходження балансу між інтуїцією та аналітичним мисленням. Найчастіше спонтанні рішення виявляються більш точними, ніж ретельно обдумані. Зображення собаки та вовка на карті символізують різні підходи до використання своїх здібностей.

Лев

Карта "Королева Мечів". Ця Королева символізує прагнення до досконалості та незалежності. Ці якості можуть бути корисними, але в їхній екстремальній формі можуть призвести до постійної напруги. Бажання бути ідеальним іноді змушує вас впадати перфекціонізм, ви боїтесь помилитися чи здатися некомпетентними.

Діва

Карта "Король Кубків". Зверніть увагу на зображення Короля, який знаходиться як під водою, так і над водою. Вода символізує інтуїцію та внутрішнє знання, а Король переносить це знання із глибин на поверхню, у реальний світ. Сьогодні Таро радить довіряти почуттям та власним відчуттям, а не лише аналітичному роздуму.

Терези

Карта "Двійка Жезлів". Вашій увазі з’явилася чудова карта, і навіть один погляд на неї підтверджує це. На ній зображена світла дорога, що веде вгору, до прогресу та світлого майбутнього. Однак на певному етапі шляху стає ясно, що є кілька шляхів, що ведуть до однієї мети. Вам доведеться приймати важливе рішення та зробити вибір.

Скорпіон

Карта "Закохані". Ця карта має кілька аспектів, але найочевиднішою з них є символіка стосунків, включаючи романтичні. Сьогодні у вас з’явиться можливість розширити свою свідомість через взаємодію та обмін з іншою людиною чи людьми. Це може відноситися до обміну ідеями, почуттями та емоціями. Спробуйте подивитися на світ очима іншої людини, і перед вами вона розкриється у нових фарбах.

Стрілець

Карта "Сімка Кубків". Ця карта, хоч і красива, але є непростою ситуацією. Чудові кубки символізують безліч ідей, планів та мрій, які можуть відвідувати вас сьогодні. Ви можете відчути натхнення, бажання діяти та реалізовувати свої задуми. Однак через великий вибір, ви можете опинитися в збентеженні і зіткнутися з проблемою вибору однієї конкретної ідеї.

Козеріг

Карта "Лицар Жезлів". Очікується дуже активний день, але іноді ця активність може виявитися менш структурованою. Карта вказує на спонтанні та імпульсивні дії, дії без певної мети. Вам доведеться бути обережними, щоб не даватися владі своїм пристрастям замість зваженого розуму. Якщо ви підприємець, цей день може бути пов’язаний із ризиками, пов’язаними з новими проектами.

Водолій

Карта "Лицар Монет". Ви можете зіткнутися із нападом трудоголізму. Ця карта символізує прагнення негайної реалізації завдань та отримання задоволення від процесу роботи. Ваші зусилля можуть здатися нудними для інших, але для вас вони будуть джерелом задоволення, подібно до спортсмена, який повністю відданий своїй діяльності.

Риби

Ката "Королева Жезлів". Ця карта підкреслює важливість прислуховування до своїх бажань та інтуїції, а не завжди слідувати холодному розуму. Можливо, у вас є мрія, яку розум вважає недосяжною та обґрунтовує це аргументами. Проте не варто відмовлятися від неї. Не все можна передбачити заздалегідь і якщо обставини не складаються на вашу користь сьогодні, це не означає, що завтра не з’являться нові можливості.

Нагадаємо, що ми публікували православний календар на листопад 2023 з датами за новим стилем.

Вас також можуть зацікавити новини: