Кому не пощастить найближчим часом / фото iStock

Астрологи назвали три знаки Зодіаку, які в кінці цього тижня можуть зіткнутися з життєвими випробування і труднощами, що може викликати у них апатію.

У яких знаків Зодіаку до 4 грудня можуть опуститися руки - читайте в матеріалі.

Телець

У Тельців настає складний період, коли їхня агресія буде на піку. Чим це загрожує? Астрологи попереджають, що у вас можуть виникнути проблеми в сім'ї, з колегами і друзями. Все буде йти до того, що ваші відносини зіпсуються раз і назавжди. Щоб уникнути цього, вам варто тримати себе в руках і усвідомити, що світ не крутиться навколо вас і не буде все тільки так, як того хочете ви.

Відео дня

Близнюки

Про себе можуть дати знати хронічні захворювання, з якими ви намагалися боротися протягом тривалого часу. Зверніть увагу на проблеми з шлунково-кишковим трактом і із зором. Висока ймовірність, що від вас будуть потрібні великі фінансові вкладення в лікування цих недуг, що може спровокувати у вас навіть депресію. Не турбуйтеся завчасно і бережіть себе і своє здоров'я.

Діва

На вас може навалитися купа проблем, які доведеться вирішувати тут і зараз. Однак ви ж не Цезар, щоб робити 100 справ одразу. Тому періодично у вас можуть опускатися руки через безвихідь. Як з цим боротися? Вам варто правильно розставити пріоритети і почати з найголовнішого. Потім вирішуйте другорядні завдання. Тільки так ви зможете домогтися успіху.

Нагадаємо, три знаки Зодіаку потраплять в авантюру у грудні 2022.

Вас також можуть зацікавити новини: