До чого сниться випав зуб / depositphotos.com

Деяким людям періодично сниться малоприємний сон, в якому вони втрачають зуби. Іноді це відбувається з кров'ю і болем, іноді, навпаки, зовсім непомітно. Езотерики стверджують, що, найчастіше, зуби, що випали - провісники горя і великих проблем.

Раніше ми розповідали, до чого сниться кладовище, а сьогодні розберемося, чи варто сумувати про зуби, що випали уві сні.

 Сонник Міллера

Якщо вам приснилося, що зуба не стало, причому, він міг покинути ротову порожнину самостійно або за допомогою стоматолога - готуйтеся до проблем зі здоров'ям. Випльовувати зуби уві сні - до хвороб рідних і близьких. Просто втратили зуба (загубили, наприклад) - значить, що вам доведеться поступитися і піти на поводу у обставин. Всі ваші зусилля будуть марними і доведеться зробити щось, навіть якщо не хочеться. 

Відео дня

Обов'язково запам'ятайте, скільки випало зубів

  • один - отримаєте неприємну звістку;
  • два - зазнаєте невдачі через свою безвідповідальність;
  • три - проблеми будуть неабиякими.

Якщо випали всі зуби - вас чекають серйозні втрати і неосяжне горе.

Сонник Ванги

Болгарська провидиця вважала, що зуб, який випав, найчастіше попереджає про смерть когось із найближчого оточення. Якщо він був з кров'ю, значить, помре родич. Найбільш страшне трактування виходить, якщо уві сні вирвали зуб - знайома вам людина помре від фізичного насильства, а зловмисник покарання не понесе.

Випадання всіх зубів Ванга пов'язувала зі щасливим життям, але самотньою старістю - ви переживете всіх своїх друзів і знайомих.

Сонник Нострадамуса

Випали всі зуби уві сні-що значить / УНІАН, Юрій Гриньків

Великий алхімік стверджував, що сон, в якому випадають зуби, повинен замотивувати вас зібрати волю в кулак. Швидше за все, в майбутньому вам доведеться робити вибір, який стане вирішальним. Через вашу безрозсудність всі старання можуть піти прахом. Якщо на місці зуба, що випав, залишилася порожня лунка, значить, з якоїсь причини життєві сили швидко вас покинуть і старість настане завчасно.

Сонник Фрейда

Читайте такожГороскоп здоров'я на тиждень 20-26 серпня: кого чекають непріємностіПікантне трактування від містера психоаналітика вразило навіть нас. Фрейд впевнений, що випадання зубів сниться тільки відчайдушним рукоблудам, які приховують таку пікантну особливість від оточуючих. Наснилося, що випали зуби у вас або у вашого знайомого - про такий маленький секрет дізнаються люди. Більш того, людина боїться, що його покарають за самозадоволення.

Сон, в якому ви спеціально хитаєте зуб, щоб він швидше випав, означає, що самостійні ласки вам подобаються більше, ніж з партнером. 

Езотеричний сонник

Медіуми і екстрасенси сходяться на думці щодо такого сну. Якщо вам приснилося, що уві сні випали всі зуби або якийсь один, значить, проблема, яка мучила вас довго, вирішиться сама собою. Особливо вдалим виявиться сон, в якому ви втратили зуб безболісно. Якщо ж кров все-таки була, значить, розставання з людиною або обставинами буде для вас травматичним.

Вас також може зацікавити: