До чого сняться таргани з четверга на п'ятницю або в інші дні / depositphotos.com

Непривабливі і живучі комахи часто зустрічаються в недоглянутих квартирах або прибігають по вентиляції від нечистоплотних сусідів. В такому випадку з ними можна боротися, але що робити, якщо таргани приходять до вас у снах і чи може це бути зловісним знаком долі - дізнайтесь на УНІАН.

Раніше ми розповідали, до чого сниться павук.

До чого сняться таргани за сонником Міллера

Якщо ви бачите уві сні уві сні тарганів, що бігають або плавають - це означає, що незабаром у вас вийде вирішити всі поточні проблеми. Їсти, навпаки, до викриття таємниць, які ви приховуєте від оточуючих.

Відео дня

Ловити тарганів - до необхідності прийняти доленосне рішення, а бачити комах, що розбігаються при включенні світла - значить Всесвіт радить вам відмовитися від сумнівних задоволень.

До чого сняться таргани за сонником Ванги

Відома провидиця говорила, що значення сну залежить від кількості тарганів. Один - вам доведеться розраховувати тільки на себе, а допомоги від друзів не буде. Безліч тарганів, навпаки, переконає вас у підтримці знайомих і близьких. Убили таргана уві сні - значить скоро отримаєте хороший прибуток або зробите якийсь важливий вчинок, здатний повністю змінити ваше життя. Уві сні ви бачите, як тарган повзе по тілу - чекайте проблем, подолати які допоможе тільки ваша винахідливість.

Ванга говорила і про те, до чого сняться великі таргани жінці. Провидиця стверджувала, що дохлі комахи - попередження про нечесного залицяльника, який незабаром з'явиться в житті. Великі, агресивні і намагаються вас вкусити - до пліток і заздрості. Руді або білі таргани - знак, що нікому не можна розповідати про свої плани.

До чого сняться таргани за сонником Фрейда

Відомий психотерапевт вважав, що таргани сняться тим, хто хоче обзавестися дітьми. Якщо вам приснилися мертві комахи, значить у вас є проблеми в сексуальній сфері і це вас сильно турбує. Вбивати таргана уві сні - до зради, а побачити шкідника на своєму тілі - до ситуації, через яку ви довго будете відчувати почуття сорому.

До чого сняться таргани за сонником Нострадамуса

Алхімік і провісник був упевнений, що на людину, якій приснився тарган, чекає виграш або будь-яке інше надходження великої суми. Також шкідник, побачений уві сні, може бути символом старого друга, якого ви давно не бачили. Виявити таргана в тарілці з їжею - будьте готові до пліток і краще ні з ким не діліться своїми планами. В цілому, Нострадамус також допускав, що побачене уві сні може бути уособленням того, що відбувається в житті - тобто, якщо ви, наприклад, боїтеся втратити кохану людину, то будете уві сні ловити тарганів руками.

Вас також можуть зацікавити новини: