До чого сниться павук / фото REUTERS

Мало яким людям подобаються павуки, а бачити цих багатоногих істот уві сні хочеться ще менше. Такий сон може здатися неприємним та тривожним. Однак езотерики запевняють: сон про павука здебільшого не обіцяє нічого поганого.

Раніше УНІАН розповідав, до чого сниться вагітність і чи віщий такий сон.

До чого сниться павук за сонником Міллера

Павук уві сні символізує відповідальне ставлення до роботи, яке буде винагороджено начальством. Якщо павук уві сні плете павутину, то у вашому домі буде благополуччя. А ось вбити павука уві сні - поганий знак; вас чекає сварка з другою половинкою. Якщо сниться багато павуків - вас чекає підтримка друзів і незвичайна удача.

Відео дня

Укус павука сниться до зради близької людини або неприємностей на роботі. Якщо вас переслідує павук - це може трактуватися по-різному. Чим менше розмір тварини, тим краще для вас. Тікати від маленького павука означає дрібні неприємності, а від великого – приниження. Але якщо ви уві сні вб'єте такого павука, то вам вдасться розв'язувати якусь проблему або вилікувати хворобу.

Що означає сон про павука за сонником Ванги

Читайте такожГороскоп карт Таро на вересень: що обіцяють карти кожному знаку ЗодіакуЯкщо павук приснився в ніч з п'ятниці на суботу – вас чекає великий успіх. В цілому сон про павука означає важливу розмову, яка вирішить давню проблему. Якщо павук плете павутину або сидить на ній, очікуйте фінансового благополуччя. Багато чорних павуків означає, що ви станете жертвою чуток.

Значення сну про павуків за сонником Нострадамуса

Згідно з цим сонником, подібний сон означає, що ви можете вирішити проблемну ситуацію на роботі. Такий сон закликає вас стати більш відкритим, довіряти людям. Якщо ви б'єтеся з павуком або тікаєте від нього – можливий конфлікт з начальством. Тримати в руках павука означає, що ви скоро отримаєте дорогий подарунок.

Читайте також новини астрології: