Тельцям не варто втрачати час даремно, відкрийтеся цьому світу і не відмовляйтеся від побачень / колаж УНІАН

Наступного тижня лише два знаки Зодіаку зможуть зустріти справжнє кохання. У період з 13 по 19 лютого люди, народжені під цими знаками, повірять у щастя і зрозуміють, що пристрасть і романтика - найкраще, що може бути. Кому пощастить зловити стрілу Амура - читайте нижче.

Телець

Тельцям не варто втрачати час даремно, відкрийтеся цьому світу і не відмовляйтеся від побачень. Ви можете зустріти своє справжнє кохання, важливо лише довіритися долі.

Астрологи вважають, що Тельці занадто закрилися в собі і нібито ображені на весь світ. Прийшов час попрацювати над собою, вас оточують прекрасні люди, але ви їх не помічаєте. 

Відео дня

Рак

Раки-одинаки зловлять шанс познайомитися з людиною, яка принесе в їхнє життя тільки радість. Однак вам варто попрацювати над собою. Можливо, ви привернете щастя, якщо зміните імідж. Нова зачіска, гарний шарф або незвичайний аксесуар - хто знає, що саме зробить вас чарівними.

На думку астрологів, Ракам також можна проявити ініціативу. Ви можете запросити на побачення людину, яка вам давно подобається. Можливо, вона відповість взаємністю. 

Нагадаємо, раніше астрологи розповіли, якому знаку Зодіаку зроблять пропозицію руки і серця в найближчі дні.

Вас також можуть зацікавити новини: