Екстрасенс, таролог і медіум Анна Атаманова / скріншот

Екстрасенс, таролог і медіум Анна Атаманова в інтерв'ю YouTube-каналу "Прогноз" розповіла про ситуацію на фронті в найближчому майбутньому. Експерт каже, що в Донецькій області ЗСУ будуть просуватися дуже маленькими кроками. Крім того, там може бути щось, пов'язане з отрутою та хімікатами. 

"У Донецькій області я відчуваю багато отрути і хімічної зброї. Будуть труїти когось... Повністю відкинути ворога на Краматорському напрямку в березні не вийде. Буде багато смертей, дуже багато. Навіть страшно дивитися. Я себе стримую... Буде багато засідок для наших в Донецькій області. Мінімальними кроками ми будемо наступати там. Чекаємо на зброю", - сказала Атаманова. 

Щодо Луганської області прогноз не сильно відрізняється - в регіоні також простежується активний наступ окупантів. Атаманова уточнила, що навесні у загарбників будуть спостерігатися перебої з поставками зброї, через що сила їх тиску значно зменшиться. 

"Будуть жорсткі і сильні бої. Там і у Росії буде мало зброї. Ми будемо якось відрізати їм ту лінію, через яку йде поставка зброї. У цьому напрямку виходить по картах те ж саме, що і по Донецькому напрямку - дуже багато втрат. Я б не сказала, що тут буде легше, але зброю якусь додадуть", - резюмувала Анна Атаманова. 

Нагадаємо, астролог відповіла, в яких областях через війну постраждають мирні.

Вас також можуть зацікавити новини: