Россияне будут снова идти на Киев, говорит астроэксперт / фото REUTERS

Екстрасенс, ясновидиця та фіналістка "Битви екстрасенсів" Марія Тиха дала прогноз для України на січень та лютий 2023-го року, їх вона назвала небезпечними періодами.

В інтерв'ю YouTube-каналу TOP вона зробила розклад на картах Таро й заявила, що Росія планує у січні-лютому завдати масованого удару по Україні. Карти свідчать про те, що хтось серйозно допомагає окупантам. Наразі РФ готується до атаки.

Астроексперт закликала українців не нехтувати сигналами повітряної тривоги й берегти себе, адже ціллю Росії нерідко стають й житлові будинки, і ТЦ.

Відео дня

"Зима тяжка, загострення будуть. Чи можливий похід - так. Весна буде вже набагато легшою... Вже січень, ще трішки - і все буде добре", - сказала екстрасенс.

Крім того, Тиха стверджує, що буде знову "похід" на Київ у лютому – на початку березня, але до столиці рашистам не вдасться зайти. Вони знову атакуватимуть з боку Білорусі.

Раніше екстрасенс Роман Шептицький розклав карти Таро та побачив, яка небезпека нависла над більшістю українських міст. За його словами, Росія продовжить обстрілювати наші населені пункти.

Вас також можуть зацікавити новини: