Зоряний час Львів підійшов до кінця / фото ua.depositphotos.com

23 вересня, коли день буде дорівнювати ночі, життя двох знаків Зодіаку перетвориться на справжнє пекло. Вони ризикують впасти на саме дно. Осіннє рівнодення принесе їм чимало болю. Кому чекати на проблеми і чого варто побоюватися - читайте нижче.

Лев

Зоряний час Львів підійшов до кінця. Їхню ситуацію погіршує і те, що в цьому році осіннє рівнодення припадає на початок сезону Терезів - а цей знак дуже не любить дисбаланс. Тому будь-який "перекіс" у житті Левів перетвориться на справжню катастрофу.

Езотерики вважають, що представникам цього знака Зодіаку варто готуватися до того, що усі їхні плани і мрії розіб'ються, немов крихка кришталева ваза. Цей період вам варто переживати на самоті, на допомогу від близьких не чекайте. 

Відео дня

Скорпіон

Цей знак Зодіаку теж постраждає через рівнодення. 23 вересня усі їхні проблеми почнуть загострюватися, в один момент все почне валитися, немов картковий будинок. До того ж, Скорпіонам доведеться розплачуватися за помилки минулого.

На думку езотериків, представники цього знака Зодіаку наламали в минулому чимало дров. І тепер вам доведеться зіткнутися з наслідками усіх необдуманих вчинків. Постарайтеся засвоїти жорстокий урок, адже якщо ви так і не зробите висновки, наступного разу удар долі принесе ще більше болю.

Вас також можуть зацікавити новини: