Риби - серед песимістів за знаком Зодіаку / goroskop.guru

Деякі люди просто не можуть жити без смутку, ниття і віри у безрадісне майбутнє.

Хто ж найчастіше вирізняється схильністю до зневіри? Є такі! Ось топ-4 головні зодіакальні песимісти, пише MixNews.

Читайте такожТрьом знакам Зодіаку неабияк пощастить з грошима в червні - астрологи

Відео дня

Скорпіон

Представники цього знаку Зодіаку – з тієї категорії людей, які живуть аж ніяк не тільки позитивними емоціями. Переживання зі знаком мінус їм також необхідні в житті, та й взагалі їх дуже цікавить темна сторона навколишньої дійсності. Тож стакан у них завжди наполовину порожній і кожну людину вони вважають за негідника, поки він не доведе зворотне.

Риби

Мрійливі та ранимі натури, представники цього знаку Зодіаку можуть піти в себе і довго перебувати в депресивному стані кожного разу, коли реальний світ йде врозріз зі світом їхніх ілюзій. Особливо частою причиною їхніх депресивних станів є поведінка інших людей, яких вони надто ідеалізують. З Рибами потрібно бути дуже акуратним, щоб не поранити їхні почуття.

Читайте такожТри знаки Зодіаку незабаром виконають найзаповітніші бажання - прогноз астрологів

Водолій

Водолії зазвичай погоджуються зі знаменитим афоризмом Раневської: «оптимізм – це брак інформації». Все-таки, щоб бути до кінця оптимістом – потрібно якоюсь мірою дивитися на світ крізь рожеві окуляри, а цього Водолії зробити не можуть. Вони дуже добре інформовані про реальний стан речей.

Рак

Як і всі інші представники водяних знаків, Раки часом бувають занадто чутливі й емоційні. Вони вміють прощати й сподіватися на краще, але якщо їхні надії хтось віроломно зруйнує все – пиши пропало. Душевна травма може надовго залишити їх переможеними.