2023 год буде роком Чорного Водяного Кролика / фото pixabay.com

На порозі - Новий 2023 рік, а його господар за китайським гороскопом - Чорний Водяний Кролик (або Кіт). Тож астролог Людмила Булгакова розповіла, хто стане справжнім щасливцем прийдешнього року, а кому не пощастить.

Кому пощастить у рік Кролика - щасливці 2023-го

Як розповіла астроексперт, найбільш прихильним господар 2023 року буде до тих, хто народився у рік Кози, Собаки, Кабана і самого Кролика. Як повідомляє ТСН, у Козі Кролик цінує витонченість та артистизм, у Собаці - вірність, а Кабан подобається йому серйозністю.

На кого чекають невдачі у 2023-му - році Кролика

Півень дуже полюбляє вихвалятися, а Кролику це не до вподоби, тож він вказуватиме пернатому, де його місце. А от кому найбільше дістанеться випробувань долі у 2023-му, так це Щуру. У Кролика до нього сильна неприязнь.

Відео дня

Неоднозначне ставлення Кролика до Тигра. Перший потай заздрить другому. Ще б пак: Тигр сильніший, відваги йому не бракує. Тому Кіт вдаватиметься до дрібних капостей. Тож, Тигри, будьте дуже обережними у 2023 році.

Раніше астролог Наталія Власенко розповіла, яким знакам Зодіаку найбільше пощастить у 2023-му. За її словами, рік Чорного Водяного Кролика подарує неймовірне щастя Овнам, Тільцям, Левам і Стрільцям. 

Вас також можуть зацікавити новини: