Что приготувати на Новий 2023 рік / фото ru.depositphotos.com

Зовсім скоро ми святкуватимемо Новий 2023 рік, господарем якого є Чорний Водяний Кролик. Аби задобрити тваринку, варто поставити на стіл його улюблені страви. Астролог Наталя Власенко в інтерв'ю УНІАН розповіла, що обов'язково має бути на новорічному столі.

За її словами, аби 2023 рік був вдалим, необхідно ставити на стіл легкі та дієтичні страви із овочів (нарізки), салати (без майонезів, але з олією), картоплю, злаки, фрукти.

"Якщо не можете без м'яса, альтернативою може бути соєве м'ясо, риба, морепродукти. У мене на дачі є кролики, і я знаю, наскільки вони вибагливі, головне - це свіжі продукти. Звісно, ​​не забудьте поставити на стіл моркву, яблука, капусту. А також гарною і не менш важливою буде прикраса столу букетом польових квітів", - розповіла Власенко.

Відео дня

Якщо ви не знаєте, які салати приготувати на Новий 2023 рік, УНІАН вже склав для вас добірку легких і швидких у приготуванні страв. 

Нагадаємо, раніше астролог Наталія Власенко в інтерв'ю УНІАН розповіла, які знаки Зодіаку вже наступного року можуть знайти своє щастя. Пощастить не всім, однак ті, кому вдасться побудувати стосунки, будуть дуже щасливими.

Вас також можуть зацікавити новини: