Які знаки зодіаку люблять поїсти більше за інших / фото depositphotos.com

Практично всі люди на планеті люблять смачно поїсти, але часто ми забуваємо про міру. А для декого прийом їжі перетворюється на щось фанатичне.

Астрологи назвали найбільших ненажер за знаком Зодіаку. Саме для них обжерливість стало другим я.

Телець

Відео дня

Не визнають дієт і харчових обмежень, вони обожнюють випічку - булочки, тістечка, кекси, мафіни і не здатні зупинитися, поки не з'їдять з десяток. З цієї причини багато Тельців мають зайву вагу, але задоволення для них важливіше фігури.

Рак

Розуміються на їжі, але не знають міри - їдять, поки не стає важко дихати. Раки - віртуозні кухарі, вони люблять готувати різноманітні складні страви, однак при цьому зовсім не дбають, щоб вони були корисними.

Лев

Головне, щоб було смачно. Люблять ресторани швидкого харчування, де замовляють все, що захочеться, не замислюючись про кількість їжі, її калорійності і корисності. Часто готові з'їсти все, що є в меню.

Риби

Нерідко пов'язують свій настрій зі ступенем задоволення від їжі, яку вони пробують. Вони - саме ті, хто заїдає стрес солодким або снеками. Дуже люблять національні кухні, але з холодом ставляться до фастфуду і вуличної їжі.

Раніше УНІАН писав про те, яка дієта і тренування підходять кожному знаку Зодіаку.

Вас також можуть зацікавити новини: