Грошовий гороскоп на жовтень закликає знак зодіаку Козеріг зібратися і проявити ініціативу / realitatea.net

Астрологи розповіли, хто зі знаків Зодіаку розбагатіє в жовтні.

Про це пише slovofraza.

Читайте такожАктор, зірка "Спіймати Кайдаша" Тарас Цимбалюк: після інституту ти нікому не потрібен... покі не відростив волосся я грав лише бандитів та охоронців " Ашану"Рак

Грошовий гороскоп для знака зодіаку Рак на жовтень буде доволі сприятливим. У багатьох вийде нарешті накопичити грошей, щоб придбати власне житло.  Позичати у близьких не варто, інакше почнуться неприємні сварки і конфлікти. Щоб утримати власний бізнес на плаву, Раку доведеться навчитися підлаштовуватися під події і світові зміни. Зодіакальному представнику не варто поспішати з інвестуванням. А ось відкладати корисно, оскільки гроші можуть знадобитися в будь-яку хвилину. Вкрай важливо в жовтні контролювати тягу до азартних ігор і ризику. 

Відео дня

Терези

B жовтні гороскоп надасть знаку Зодіаку Терези шанс створити міцну стартову базу для майбутнього фінансового успіху. Всі ваші дії впливають на майбутнє, тому відмовтеся від поспіху і ретельно продумуйте свої дії. Будьте уважні, адже доведеться контактувати з великими сумами.

В кінці жовтня астропрогноз радить Терезам кинути всі сили на пошуки додаткових джерел доходу. Всесвіт до вас прихильний, тому вийде знайти роботу мрії або ж відкрити власний бізнес. Головне, щоб справа приносило задоволення і викликало інтерес.

Козеріг

Грошовий гороскоп на жовтень закликає знак зодіаку Козеріг зібратися і проявити ініціативу. Небесні тіла створюють сприятливі умови для ділової активності, наділяючи зодіакального представника примітним енергетичним запасом. Очікується маса цікавих і перспективних пропозицій, від яких астропрогноз не радить відмовлятися.

Зайві гроші можна використовувати на придбання чогось, про що давно мріяли. Відправляйтеся у відпустку, якщо давно планували, але вибирайте гарне місце (не скупіться на відпочинок).

Вас також можуть зацікавити інші новини астрології: