Гороскоп для Близнюків на січень / pixabay.com

Мольфар Макс Гордєєв склав гороскоп для Близнюків на січень 2024 року. Карти Таро обіцяють, що другий місяць зими буде для представників знака дещо напруженим, але, загалом, успішним. Вам доведеться переключитися на вирішення важливих, нагальних питань, і частина зобов'язань буде тягарем. При цьому потрібно приділяти увагу сім'ї, близьким, а також не забути про відпочинок і саморозвиток.

Макс Гордєєв в Instagram instagram.com/maxgord

Що чекає на Близнюків у січні 2024 року

Близнюки можуть сміливо братися за будь-яку справу, яка їм цікава. Приплив фізичної та емоційної енергії, який ви відчуєте вже з початку місяця, потрібно направити в творче русло. Але при цьому не забувайте про стару добру традицію підчищати перед Новим роком всі "хвости", і знайдіть час на вирішення питань, які давно пора закрити.

Відео дня

У цьому місяці у вас буде особливо вдалою будь-яка колективна діяльність. Приділяйте увагу взаємодії з людьми, налагоджуйте зв'язки, працюйте в команді. Постарайтеся обзавестися якомога більшою кількістю однодумців, спілкуючись не тільки офлайн, але і в інтернеті, на тематичних форумах.

А також січень ідеальний для саморозвитку і споглядання прекрасного. Читайте корисну літературу, дивіться майстер-класи, підвищуйте свій професійний рівень, відвідуйте театри, музеї та виставки. Зараз, як ніколи, ваш фізичний і емоційний стан повністю залежать від внутрішнього настрою, тому намагайтеся залишатися на позитиві, шукайте джерела натхнення самі, не чекайте, поки на вас прийде осяяння або чергова "муза".

Любовний гороскоп

У самотніх Близнюків буде чимало шансів зав'язати приємне знайомство, яке може згодом плавно перетекти в довгий роман і навіть шлюбний союз. Але, щоб зустріти свою долю, від вас буде потрібно певна активність - будьте весь час на людях, спілкуйтеся, не відмовляйтеся від запрошень в гості, на громадські заходи та корпоративні свята. Чекати, поки "доля і за грубкою знайде", зараз не варто.

Представникам знака, які вже перебувають у шлюбі або мають постійного партнера, варто приділяти більше уваги своїм другим половинкам. Якщо постійно залишати кохану людину "за бортом", сварки неминучі, і виправдатися високою зайнятістю у вас не вийде.  А почався зараз конфлікт здатний виявитися досить затяжним і важким і навіть привести до розриву. Щоб уникнути душевних переживань, пам'ятайте - життя гармонійне тільки тоді, коли всім його сферам приділяється рівна кількість уваги, і постарайтеся не порушувати цей баланс.

Гроші та кар'єра

У січні Близнюки будуть дуже допитливі і навіть цікаві, і можуть ненароком дізнатися якусь конфіденційну інформацію, що стосується професійної діяльності. Однак, зірки не радять розголошувати її або намагатися використовувати відразу ж - дочекайтеся слушного моменту, він ще не настав. А поки не поспішаючи обміркуйте, як з найбільшою вигодою розпорядитися отриманими відомостями.

Особливо вдалим місяць буде для тих, хто готує грунт для розвитку власного бізнесу. Плануйте, шукайте однодумців, заручіться підтримкою потрібних людей, просіть порад у тих, хто вже досяг успіху в цій сфері і розбирається в питанні краще вас. Зберіть максимум інформації, вдумливо все прорахуйте, а час діяти настане трохи пізніше.

Не забудьте приділити належну увагу своїм фінансовим справам. Великих грошових надходжень і несподіваного прибутку в цьому місяці не очікується, тому варто грамотно розпорядитися тим, що є. Розплануйте витрати, оплатіть рахунки, постарайтеся не витрачати гроші даремно і не купуйте речей, без яких зараз ви цілком можете обійтися.

Здоров'я

Благополуччя Близнюків повністю залежить від них самих. Намагайтеся не переїдати, більше рухайтеся, повноцінно відпочивайте, гуляйте на свіжому повітрі. А також стежте за емоційним станом: не дратуйтеся через дрібниці, не сприймайте близько до серця чужі слова і вчасно "відпускайте" стресові ситуації. Виконуючи ці рекомендації, у вас є всі шанси провести рік у відмінній формі.

Сприятливі дні: 5, 15, 19, 21, 27, 30.

Несприятливі дні: 3, 11, 18, 26.

Вас також можуть зацікавити новини: