Гороскоп для Близнюків на грудень / depositphotos.com

Поради зірок на прийдешній місяць досить прямолінійні - вам потрібно більше працювати. Тільки наполегливе бажання досягти мети і безкорислива допомога близьким приведуть Близнюків до виконання бажань. Пам'ятайте, що терпіння і праця все перетруть.

Гороскоп кар'єри на грудень 2021

Намагайтеся в грудні більше працювати / ua.depositphotos.com

З 1 по 12 грудня Близнюки не отримають необхідної підтримки від планет. Саме тому покладатися потрібно тільки на себе. Зате з 13 по 24 число ситуація повернеться на вашу користь. Можливі вдалі контракти, корисні знайомства, швидка реалізація задуманого. Хоча, небезпечний вплив Марса говорить про те, що Близнюкам, які працюють на виробництві, потрібно бути обережними.

Починаючи з 27 числа, зірки обіцяють стрімке поліпшення фінансової ситуації. В першу чергу це торкнеться тих, хто працює з грошима - бухгалтерів, фінансистів, кредитних експертів. Представникам інших професій також може пощастити - отримаєте премію або виграєте в лотерею.

Відео дня

Гороскоп кохання на грудень 2021

Любовний гороскоп для Близнюків / pixabay.com

Близнюки, які зараз знаходяться в пошуках партнера, отримають унікальну можливість теплих і приємних зустрічей. Астрологи не рекомендують кидатися у вир з головою - звертайте увагу на ділові якості партнера. Саме його уявлення про майбутнє повинні стати причиною вдалого союзу.

Читайте такожТелець: гороскоп на грудень 2021, поради та застереження астрологівПредставники знака, які вже знаходяться у відносинах, в середині грудня захочуть переглянути ситуацію. Цілком можливо, що поруч "не ваша" людина, задумайтеся про те, чому ці відносини існують. Придивіться до тих людей, яких знаєте давно - швидше за все, хтось із них - ваш ідеальний партнер.

З 16 грудня і до кінця року сімейні Близнюки стануть неймовірно чутливими. Потреба в турботі і вдале розташування планет допоможуть уникнути нових конфліктів в парі і вирішити існуючі. У період з 25 по 31 число можливі спалахи ревнощів, але не акцентуйте на цьому увагу - для страждань немає причин.

Гороскоп здоров'я на грудень 2021

Правильно харчуйтеся і займайтеся спортом / depositphotos.com

Негативно розташований Меркурій з 1 по 14 грудня обіцяє ослаблення імунітету. Для того. щоб не захворіти, пийте вітаміни, займайтеся спортом і частіше бувайте на свіжому повітрі. 8 або 9 грудня - ідеальні дати, щоб влаштувати розвантажувальний день і відмовитися від м'яса.

З 16 по 21 число потрібно бути обережнішими з гострими предметами. Великий ризик отримати фізичну травму, але загальний стан організму буде хорошим - від інфекцій і загострення недуг ви будете захищені.

Кінець місяця пройде під впливом Чорного Місяця, що може збільшити вашу недовірливість. Астрологи рекомендують позбавити себе від поганих новин, не придумувати собі захворювання і спілкуватися тільки з позитивно налаштованими людьми.

Читайте також: