Гороскоп для Близнюків в січні / depositphotos.com

Режим очікування і аналіз своїх відчуттів - це все, що вам потрібно робити в цьому місяці. Зірки не радять піддаватися імпульсам і рекомендують зайняти вичікувальну позицію, щоб у зручний момент почати рух до успіху.

Раніше ми розповідали, який гороскоп для Тельця 2022 склали астрологи.

Гороскоп кар'єри на січень 2022

Не переоцінюйте свої сили / ua.depositphotos.com

Початок січня буде вельми метушливим - на вас обрушиться купа ситуацій, які необхідно буде вирішувати. Пам'ятайте - не все те золото, що блищить, задійте критичне мислення. У період ретроградної Венери сподіватися на удачу і прихильність Всесвіту не можна.

Відео дня

В середині місяця вам може здатися, що ви здатні звернути гори - на ділі це виявиться не так. Не робіть ніяких важливих рішень, не міняйте роботу, не кидайте колишні справи. Вдумливо оцініть те, що відбувається і заспокойтеся - не дозволяйте емоціям взяти над вами верх. Особливо обережними варто бути тим Близнюкам, які мають справу з фінансами.

Найбільш стабільний і спокійний період - кінець місяця. Саме тоді ви можете знайти додаткові джерела заробітку або іншу роботу. Ваш розум буде чистим, а емоційний стан комфортним, тому цілком ймовірно, що Всесвіт подарує вам кілька привабливих шансів.

Гороскоп кохання на січень 2022

Що зміниться в особистому житті для Близнюків / depositphotos.com

Вільні від відносин Близнюки відчують несподіваний приплив сексуальної енергії, яка відразу ж знайде відгук в бурхливому романі. Зірки застерігають - знайомство навряд чи переросте в щось серйозне, але в якості розваги цілком може підійти. Найкраще, що ви можете зробити - ходити на побачення і насолоджуватися моментом, не будуючи при цьому ілюзій.

Читайте такожСумісність за групою крові: лайфхак, як знайти чоловіка і зачати дитинуПредставники знака, які вже перебувають у відносинах, можуть почати задивлятися "наліво" і перестати цінувати те, що у них є. Необгрунтована критика і несерйозні причини для сварок - те, чого слід уникати, якщо ви не хочете зруйнувати союз.

Сімейні Близнюки теж ризикують вступити в конфлікт, але на грунті матеріальних цінностей. Основна претензія - недостатній заробіток з боку партнера. Навіть якщо це так, то піднімати цю тему в січні не варто - в цей період ви схильні гіперболізувати те, що відбувається.

Гороскоп здоров'я на січень 2022

Зверніть увагу на активні види спорту / фото ua.depositphotos.com

Імунітет у Близнюків буде міцним, а ось жіноче здоров'я може постраждати. Ретельно стежте за ним, не допускайте можливості незахищених статевих актів. Тепло одягайтеся і не переохолоджуйтеся, щоб не нажити проблем. У разі виникнення будь-яких тривожних симптомів відразу ж йдіть до лікаря.

Хто в січні опиниться під ударом, так це ваш партнер. Цілком ймовірно, що він підхопить вірус або впаде в стан апатії після свят. Якщо причина цього - неконтрольоване споживання алкоголю, то раніше ми розповідали, як боротися з похміллям. А якщо застуда, то починайте лікування негайно.

В цілому, січень підходить для активних тренувань і видів спорту. Головне - тверезо оцінювати свої можливості і не бігти стрімголов туди, де великий ризик травм. Астрологи категорично не рекомендують в січні вдаватися до будь-яких ін'єкційних косметичних процедур, а ось спробувати змінити імідж можна.

Вас також можуть зацікавити новини: